Takže, minule som natrafila na jeden článok. Na múdrej wikipédii sa píše, že Sonata Arctica je metalová kapela. Možno sa pletiem ale mne to ako metal nepríde. Fakt ma to zarazilo čo si myslíte?
Neber to zle, co teraz napisem, myslim t v dobrom...Kategorii Metalu je tolko ze ich vsetky asi nepozna nikto, ale rozoznat ze to je metal, teda aspon to ze je to power metal predsa nemoze byt problem pre cloveka ktory taku hudbu pocuva....teda za podmienky ze si od nich nepocula len jednu pesnicku a to napriklaad niektoru z tych ako je Shy
ako tu uz bolo parkrat povedane: je to finsky melodicky power metal....aj ked posledny album uz je nazyvany aj Art rock...alebo ako jeden recenzent napisal za metal prezlečený pop
9. - no nenazval by som to az sklamaním ale je to nenormalne ospevovany vraj nalepsi album...no podla mna je to jednoznacne najslabsí album....SILENCE to je môje naj
prestan pocuvat children of bodom a cradle of filth a zmenis nazor.. poradim ti..nightwish,stratovarius,hammerfall,edguy,avantasia,sonata arctica.. a do metalu sa aj zblaznis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
je to fínsky melodický power metal
trochu progresívny povedzme
to je finska folklorna muzika
lol co ine ako metal by to malo byt?
ako kolega takzwany napisal je to finsky melodicky power metal
no mna to sklamalo je to take nudne.. aj ked paid in full je naozaj srdcovka
u mna vitazi ecliptica a hlavne takatalvi aj ked tam su same cover verzie
Je pravda, že ja sa v tej hudbe veľmi (takmer vôbec) nevyznám.
Metal vo mne vždy evokoval ukričané, preziapané pesničky. Musím si zmeniť názor
prestan pocuvat children of bodom a cradle of filth a zmenis nazor.. poradim ti..nightwish,stratovarius,hammerfall,edguy,avantasia,sonata arctica.. a do metalu sa aj zblaznis
» www.birdz.sk/forum/forum.php...