Ego - žijeme len raz ... No to je proste peckááááááááááá. Najviac na tom milujem ako to každý druhý človek pridáva na fb na nástenku. Strašne moc ich za to obdivujem !!
..ale vlastne všetky sa mi od nich páča,neviem či je to tým,že vo mne evokujú spomienky..ale určite viem povedať,že sú super a fakt odporúčam!! a ešte sa mi páči aj tá,čo spievajú s Táslerom..vypočujte si,fakt vám to vyrazí dych!!
@blacktears ako vážne ja som to vtedy len tak rýchlo prešla len preto že je to Yann že si to lepšie vypočujem keď budem mať čas a tak a včera. som myslela prvých 10 sekúnd že mi zastalo srdce ako sa spustili tie husle vidíš aká si dobrá mamenka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale inak @2 je super podľa mňa
» www.youtube.com/watch?feature=p...
práve dnes.
(alebo to bolo včera? už ani neviem
hlavne tá časť v 7:00, Tony Iommi je pán!
a!!!!!!!!!!!! (tá nemčina k tomu :
ja viem,objavila som ameriku.
ale Robag Wruhme je celkom dobrý interpret sveta
a inak dokolečka dokola
aj @38
..ale vlastne všetky sa mi od nich páča,neviem či je to tým,že vo mne evokujú spomienky..ale určite viem povedať,že sú super a fakt odporúčam!! a ešte sa mi páči aj tá,čo spievajú s Táslerom..vypočujte si,fakt vám to vyrazí dych!!
A budu na Grape!
aspon 3x do dna
+ celý LP album
Inak, -nebíčko v papuľke-
^^
toto mi vzdy zlepsi naladu o 100%
a k teme:
zverinka...
už som to sem určite do nejakej diskusie dával odkedy som ho spoznal, ale do tejto sa tematicky hodí na 100%, takže znova