Ahojte mám menši porblem žee ... kážsý ro(c)k chodim do tábora myslim ze neni som sama proste po večine rokov starši chalani nosili hudbu a podobne blbosti lenze oni tam uz nechodia a teraz je ta hudba na nas .. Minuly rok sme dopadli tak ze sme mali jedn
black,death,hardcore,... ROOOOOOOOOOOOOOWR!!! ale ne..co ja viem nieco vesele?tak nejake melodicke mixy nahrajte ..nie aby bolo vsetko na jedno kopyto..
Ja neviem, nakolko sa tabory v poslednych rokoch pomenili, ale ja som iba raz bola a to na takom, kde sa jazdilo na konikoch a vecer sa spievali taborove country pesnicky s gitarou, tak vaham, ci je este stale aktualne odporucit Blaznovu ukolebavku a Rosu na kolejich ... Zrejme nie.
noo...ja chodim len na skautske tabory a tam si spievame bud nase vymyslene super songy(hore nad potokom..nad ciernym balogom..skautsky tabor vypina...SA!)no stacilo...
ale inak Nedvedovcom,Nohavicu a nejake pesnicky ktore si nepamatam...Mamuty?a nejaka Tereza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inak Nedvedovcom,Nohavicu a nejake pesnicky ktore si nepamatam...Mamuty?a nejaka Tereza
mam to prave pustene a tak nejak sa mi to k taboru hodi v neskorych nocnych hodinach uzasne aj ked to asi nebude taky tabor pri ohni s gitarkou
@teny555 toto poznam z vrchni prchni inak ten film je super