mam k610i v poho, jedina vec co mi vadi je stupidny konektor ku sluchatkam... lebo ma ide urvat ked sa mi vo vrecku odpoji... a to sa stava kazdych 5 metrov
ja mám w200i som síce spokojný ale tiež ma stavy že sa sám vypína tak vás môže urvať z toho, a k610i som ešte neskúšal žičajte niekto na mesiac a vám poviem ktorí je lepší...
K610i je dobry mobil, zatial som mal s nim jediny problem (naklonovali sa mi aplikacie a hry xD) ale nevypina sa mi ani niako neblbne. A najlepsie je nanom to ze sa da dobre vytunit ja som si tam dal software z w660i a hromadu patchov a inych ikoniek + flash menu, vylepseny camdriver a akustiku takze to krajse foti a lepsie (a hlavne hlasnejsie) hra ... preboha vsak w200i nema ani BT neviem co tu riesis
@zahi Ty si môj človek Presne toto som si z nim spravil aj ja A ešte si plánujem do neho dorobiť svetielko zo zadu na fotenie v tme Ale ako mobil je to super Len ten konektor je hrôza No ja to riešim tak, že mám 2 gumičky, ktorými mi to drží Ale asi si kúpim nejaký náhradný konektor a nejak to tam ubastím, aby bol dobrý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Zober si w200i, vynásob každú jeho funkciu tromi Neporovnávaj neporvnateľné
porovnaj mi škodu octaviu so škodou 120