se k 600i je riadne debilný telefon. som ho mala tri mesiace, nakoniec sa mi pokazil, bol v zaruke, ale nedala som ho do opravy, lebo je to asi ten najblbší telefon na svete. Som bola radšej mesiac bez mobilu a potom som si kúpila nový mobil a som spokojná
k600 vku som mal, este ju mam doma pokazenu, ale mozem si zaklopat, prezila toho dost. Pouzival som ho ja, potom moja frajerka a teraz je kaput. Ale prezil 3 pady do vody , komplet ponoreny a vypadol mi s motory v 60 tke. Plus x beznych podov. Joystick som pouzival moc, a bez problemov.
Pravdepodobne nemas v PC Drivery. Treba sa pozriet do spravcu zariadeni, ci tam nemas zlty otaznik, ak hej, mal by to byt dany telefon.
nepotrebuje ziadny ovladac! picovina. vsak to ma v sebe uz rovo pamet. takze oze sluzit aj ako pamatove medium.
SE su podla mna najlepsie mobily
Pri pripojeni do compu daj prenos suborou na mobile. a potom to musi ist. Samozrejme, ze ti musi nahodit. ze sa nasiel novy hardware ak ho pripajas prvy krat.
ja som tak pripajal neposcetne vela mobilov od SE a ani jeden toto nepsravil, zeby neslo. Proste prenos subor na mobile muss dat to ti nabehne hned ak ho zapojis do PC a uz to je. A nedavat instalvoat ziadny HW ked sa najde. to nepotrebujes. ale to je len moj nazor
a este reagujem na to co napisal It, ... aby vedela ako sa dostane do driverov.
a It otazni? nebol tam nahodou vykricnik? v trojuholniku zltom.
pravim klik do PC - spravovat - spravca zariadeni - Universal Serial Bus controllers
no a ked bdues mat v pc zapjeny ten mobil ano? aj stalecnu moznos t na mobile prenso suborou tak potom si pozri tam pozri v tom Uni.... si zuknes a kde budes mat trojuholnik s vykricnikoma alebo s otaznikom tuknes dva razi do toho a preinstalujes to. das obnovit aj v pripade, ze sa ta bude pytat, alebo ze ti bude pisat, ze HW nebude fungovat spravne a tak dalej das to dokoncit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pravdepodobne nemas v PC Drivery. Treba sa pozriet do spravcu zariadeni, ci tam nemas zlty otaznik, ak hej, mal by to byt dany telefon.
SE su podla mna najlepsie mobily
Pri pripojeni do compu daj prenos suborou na mobile. a potom to musi ist. Samozrejme, ze ti musi nahodit. ze sa nasiel novy hardware ak ho pripajas prvy krat.
ja som tak pripajal neposcetne vela mobilov od SE a ani jeden toto nepsravil, zeby neslo. Proste prenos subor na mobile muss dat to ti nabehne hned ak ho zapojis do PC a uz to je. A nedavat instalvoat ziadny HW ked sa najde. to nepotrebujes. ale to je len moj nazor
a It otazni? nebol tam nahodou vykricnik? v trojuholniku zltom.
pravim klik do PC - spravovat - spravca zariadeni - Universal Serial Bus controllers
no a ked bdues mat v pc zapjeny ten mobil ano? aj stalecnu moznos t na mobile prenso suborou tak potom si pozri tam pozri v tom Uni.... si zuknes a kde budes mat trojuholnik s vykricnikoma alebo s otaznikom tuknes dva razi do toho a preinstalujes to. das obnovit aj v pripade, ze sa ta bude pytat, alebo ze ti bude pisat, ze HW nebude fungovat spravne a tak dalej das to dokoncit.
A na sony ericssony mi nenadavajte,to su naj mobily na svete!!!