Nick si nechaj, ale porozmýšľaj nad zmenou odevnej značky, poobzeraj sa v H & M, C & A alebo, ak na to máš, tak v D & G, pretože tvoj tmavý kabátik značky T & S (Testo & Steron) ti veľmi nepristane, volil by som niečo v pastelovej farbe.
Nebuď šiši, nikdy by som si nedovolil babrať sa do takého veľkého a silného chlapca. Každopádne ti ďakujem za koment k mojej fotke, je potešiteľný.
Iba si myslím, že tmavá farba ti pridáva na veku, pretože vyzeráš staršie ako ja a pritom by si mi synom mohol byť. Ale ja by som syna maca mať nemohol, pretože som asexuál a neťahá ma to ani k medvediciam.
@uchylak nerozumiem, ze sa nechas vytocit, ked si z teba niekto utahuje. ved o nic nejde... ak by si @radiophonica aspon trocha poznal, vedel by si, ze to je ironicke , a ak by to bolo ako v tom komente, co si napisal, tak by si ho vlastne ani nenapisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je tu kopec "nezvycajnych" nickov, ale ludia pod nimi su v pohode..
za tebou
nie
@12 @radiophonic ty co podjebujes
Nebuď šiši, nikdy by som si nedovolil babrať sa do takého veľkého a silného chlapca. Každopádne ti ďakujem za koment k mojej fotke, je potešiteľný.
Iba si myslím, že tmavá farba ti pridáva na veku, pretože vyzeráš staršie ako ja a pritom by si mi synom mohol byť. Ale ja by som syna maca mať nemohol, pretože som asexuál a neťahá ma to ani k medvediciam.