Ahojte... zaujimalo by ma aky mate tajny typ na boj proti akne....co pouzivate (aku kozmetiku) a tak. ja sa snazim starat o plet ale nevidim ziadne vysledky...mam problematicku T-zonu v ktorej sa mi neustale tvoria vyrazky (bud take s bielymi hlavickami
V tomto ti najlepšie poradí kozmetička. Hĺbkovo ti vyčistí pleť a poradí ti aj s kozmetickými prípravkami. Každopádne bez prvotného hĺbkového vyčistenia ani tie najlepšie prípravky nezaberajú až tak dobre.
kazdy vecer piling od klín end klír..ten biely s modrymi gulickami z jojoby .. a mastim si xicht so "skinoren" kremom ..ten mi predpisala dermatovenerologicka..aa musim poklopkat "klop klop" vyrazky ma obchadzaju zdaleka ..sem tam sa sice daco objavi ae max na den-dva ..
ja neviem čo ti mám poradiť sám mam taký problém mal, kozmetika ja nič mal som aj špeciálne za 5000 a nič, mal som lieky od kožnej tie boly fakt dobré ale samé vedľajšie účinky a problémy z krvou no ale skus tie lieky ,asi len čas
skús kozmetiku značky Payot... mne veľmi pomohla a je vhodná aj na citlivú pleť...ale nechcem im robiť nejakú reklamu iba konštatujem a ani také vichy nie je zlé ale napr. ten čistiaci gél sa musí využívať iba na postihnuté miesta, lebo inak veľmi vysušuje...
no ja som mala probelmy s pletou..ze sama vyrazka vkuse..a potom som si zacala kupovat Nivea Young(emulzia,pletova voda a krem) a riadne sa mi to zlepsilo..no ale zas kazdemu pomaha nieco ine
Neriesit. Ja som tiez mal, a po case a experimentovani mi zmizlo. Kde tu sa najde, ale to je normalka. Ale po pravde najviac asi pomaha dovolenka . Slnko a slana voda
ja som mala s akné nenormálne problémy,už od základnej školy som nemala odvahu vyjsť bez make upu na ulicu,lebo som sa hanbila za červené fľaky a vyrážky... skúšala som asi všetko,aj od kožnej lekárky,ale nič nepomáhalo...
nakoniec mi pomohla antikoncepcia Jeanine a teraz nemám vôbec akné,len výnimočne sa mi urobí menšia vyráška a tú už zlikvidujem rýchlo,väčšinou pomôže,ked si ju potieram alpou,alebo lesanou,tým sa vydezinfikuje a ešte aj vysuší...
takže antikoncepciu si nemôžem vynachváliť už len kvôli tomu,že mi pomohla s pleťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
potom jej to predpisaly a po pol roku - ma xicht jak decka prdelka
je to velmy ucinne , ale ma to blbe neziaduce ucinky ako je popraskana plet , ale kazdy kto mal tu liecbu z tazkeho akne bol spokojny
nakoniec mi pomohla antikoncepcia Jeanine a teraz nemám vôbec akné,len výnimočne sa mi urobí menšia vyráška a tú už zlikvidujem rýchlo,väčšinou pomôže,ked si ju potieram alpou,alebo lesanou,tým sa vydezinfikuje a ešte aj vysuší...
takže antikoncepciu si nemôžem vynachváliť už len kvôli tomu,že mi pomohla s pleťou