niekedy som to pozeral a fest sa mi to pacilo. Si pamätam ze na druhy den v skole sme viedli diskusiu cely den. ale teraz to nejak upada neni to uz ani take vtipne
niekedy ma to nebavii ale niekedy akoze slaboo dobriii hlavne som mala rada rozvedenych so zavadami.. a teraz prcave prilezitosti. to vedia zahrat take individua
Je super tato relacia ale bola podla mna v minulosti lepsia..teraz sa mi to zda miestami uz silene a prehnane. Ale stale to pobavi a da sa na tom zabavit
SOS? bolo to úplne popiči, pozeral som ich odkedy začala reláciam, keď ich ešte skoro nikto nepoznal. no postupne to s nimi išlo dolu vodou. najlepšie obdobie zažili pri superstar 1 (to nemalo chybu tie paródie cez Monsterovcov (ale v dobe keď ich dávali na Markíze) a ešte VyVolení 1 a big brother. po tade sa pre mňa končí SOS. Ďalej je to už len komercia keď to zrazu začali pozerať všetci, ich nápady sú čoraz slabšie... také pomáhajbo.. veď niekedy som bol v kŕčoch z nich... teraz? je to na piču, aj jazykové okienko, editu papeky nenávidim z celej duše a na ebénci som sa ani raz nezasmial. proste je to už oničom a nesledujem to. mali by už skončiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Jedine co ma na tom bavilo boli nevydarene zabery
uz to az tak moc nesledujem ale da sa an to pozerat aj sa clovek nasmeje..ale je to vec nazoru na tuto realaciu..nikomu sa zda trapna nikomu nie..
Ale veď to už natáčajú ani neviem ako dlho.
Mne by už nápadý došli dávno.
Ale mali by parodovať niečo známejšie.
Najlepší boli asi Monsterovci,Vyhúlený malí bobor,Farkašovci,Pomáhajbo a ešte Pošta pre teba,ale neviem aký dali tomu názov.