Hmm, myslím že do mojho e-shopu so sportovym oblečením pridám este aj ako bonus sosovky..
Potom ti poslem jeden super e-shop kde objednas najluxusnejsie a najkvalitnejsie sosovky !!!!!
vasesosovky.sk stale su tam darceky ako roztok zdarna a podobne, a za kazdu objednavku mas body ktore mozes premenit za darceky...
a mozes si to vyzdvihnut osobne v lekarnach
Majú tam rôzne darčeky, a zbieraš si bonusové body a keď ich máš dosť, tak si niečo objednáš za tie body, šošovky prídu rýchlo, ešte som s nimi nemala žiadny problém
Vasesosvky jednoznacne naj!! Spolahlive rychle mas prehlad o objednavke moznost opakovat rovnaku objednavku a pripominaju ti cez sms ze si mas kupit nove pary... parada.. a darceky super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neboli žiadne problémy
Potom ti poslem jeden super e-shop kde objednas najluxusnejsie a najkvalitnejsie sosovky !!!!!
už roky a bez problémov
a mozes si to vyzdvihnut osobne v lekarnach
Majú tam rôzne darčeky, a zbieraš si bonusové body a keď ich máš dosť, tak si niečo objednáš za tie body, šošovky prídu rýchlo, ešte som s nimi nemala žiadny problém