Chcela by som sa spýtať či neviete nejakú stránku, poprípade obchod,kde by som mohla kúpiť farebné šošovky,konkrétne biele a čierne.
Na kontaktne-sosovky.sk som už skúšala a neboli na sklade.. :/
@smartboy áno, ale najpr boli určené ako pomôckapre zrakovo postihnutých Ale máš pravdu, dosť to uľahčuje život, ak to potrebuješ...
A ak si si nebol vymerať u lekárky alebo v optike parametre alebo máš citlivé oči, tak je dosť možné, že budeš mať problémy... tými parametrami sa myslí aj veľkosť alebo zakrivenie, nie len dioptrie, lebo predpokladám, že tie nemáš Tak veľa šťastia, potom napíš, či je to dobré
@dandybrendy ja som myslel klasické šošovky, nie tie farebné a neviem aké
A dioptrie mám...už roky rokúce :/
Rozhodol som sa preto, lebo chcem zmenu...po toľkých rokoch každodenného nosenia okuliarov....a výhoda, na ktorú sa najviac teším - keď idem zo studena do tepla (alebo naopak), nezarosia sa!
@smartboy ahááá tak ale toto je fórum o farebných tak som nevedela Nooo tak to je potom super a s tým zarosovaním máš pravdu, a ani ti nane nenaprší ani nenasnežííí!!! A nemôžu sa ti zašpiniť, nevidíš rámy a nemusíš si dávať pzor na tvár
@dandybrendy ja som myslel že si písala všeobecne o šošovkách a nie o farebných
Práve dnes keď som šiel zo školy tak lialo a nemal som ani dáždnik tak som si spomenul na toto fórum že úúúž nech ich mám
A vidím aj keď idem na kúpalisko (raz za 3 roky)
šošovky do vody sa odporúča nosiť ak tak len denné Osobne by som ich nenosila, ak tak, tak len s plaveckými okuliarmi, aby sa ti nedostala do oka voda, ale.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tu si môžeš vybrať...
» www.vasesosovky.sk/colourvue-big-e...
ja mám konkrétne z týchto Dolly Black a vyzerá to mega...
A ak si si nebol vymerať u lekárky alebo v optike parametre alebo máš citlivé oči, tak je dosť možné, že budeš mať problémy... tými parametrami sa myslí aj veľkosť alebo zakrivenie, nie len dioptrie, lebo predpokladám, že tie nemáš Tak veľa šťastia, potom napíš, či je to dobré
A dioptrie mám...už roky rokúce :/
Rozhodol som sa preto, lebo chcem zmenu...po toľkých rokoch každodenného nosenia okuliarov....a výhoda, na ktorú sa najviac teším - keď idem zo studena do tepla (alebo naopak), nezarosia sa!
Práve dnes keď som šiel zo školy tak lialo a nemal som ani dáždnik tak som si spomenul na toto fórum že úúúž nech ich mám
A vidím aj keď idem na kúpalisko (raz za 3 roky)
šošovky do vody sa odporúča nosiť ak tak len denné Osobne by som ich nenosila, ak tak, tak len s plaveckými okuliarmi, aby sa ti nedostala do oka voda, ale.....