Ahojte potrebujem poradiť
Ked si chcem kúpiť šošovky za kedy mi prídu? Asi tak?
A počula som ze to je ine cislo jak na okuliaroch, treba ist predtym este aj k ocnej,alebo netreba?? Alebo podla coho zistím číslo ? Da sa aj podla okuliarov?
musíš ísť do optiky kde predávajú šošovky aby ti zmerali oči... ide tam aj o zakrivenie aj o šošovku ... mala by ti dať skúšobné aby si zistila ktoré sú pre teba najlepšie a potom si už môžeš objednávať koľko chceš. Ale bez toho objednávať šošovky neodporúčam akurát si dodžubeš zrak.
tak musíš ísť normálne k lekárke ja mám okuliare 1,75 dioptriu a šošovky som dostala 1,25, tam ti väčšinou dajú menšie číslo lebo je to priamo ,, v oku" tak preto a musia ti zmerať polomer a zakrivenie ááá ja keď objednávam, tak väčšinou do 4 pracovných dní a držím, palce som zvedavá kedy ťa to omrzí, lebo je to dosť drahá záležitosť, nehovoriac o tom ako treba furt dávať pozor, nech si nezanesieš infekciu alebo čo ja na tvojom mieste radšej zainvestujem do dákych krásnych okuliarí, majú plno, čo nevyzerajú ani ako dioptrické, len jak ,,štýlovky" no ale uvidíš, ako dlho ťa šošovky a investícia do nich bude baviť držím palce
Ahoj .... tak som sa dotrepala @simka1311 ... Ja som si kúpila šošovky u svojej očnej ... najprv dáva skúšobne, ale keďže ja som bola nedočkavá tak mne dala rovno podľa mojich dioptrii 1,75 tušim a som spokojná okuliare mám teraz už iba doma .. ale nezabudnem ako mi dlho trvalo to dať do oka pretože to oko nebolo vôbec zvyknuté ... hodinu mi to trvalo aj na doučovanie som meškala ale na druhy deň už iba 40minút ... prvý týždeň som to ľutovala ale teraz som rada lepšie sa mi v tom jazdí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a isto to nie je ine cislo