Ja osobne velmi rada spím ked sa nemusím zobudiť ani nevstáávam...šak na čo Uvažovala som o tom kedy sa lepšie spí...či v noci ráno cez den alebo večer...a prišla som na jednu tragickú odpoved a to je taká že keby sme spali cez den tak by sme behali s b
ja veľmi rada.. spím.... spímm.. vtedy.. keď sa mi chce.. a keď sa mi zaspe... tak zaspím hocikedy a hocikde v hociakých podmienkach... neznášam ranné vstávanie.. ktoré mi trvá aj 30 minút.. lebo sa mi nechce postaviť z postele, lebo sa mi dobre leží..
booode spánok milujem ae v poslednom čase chodím spať dosť neskoro a vstávam skoro do školy takže si každý deň howorím žhe zachvíľku príde víkend a dospím to
Ja milujem spanok, musim spat najmenej 10 hodin, lebo ked nespim tak mi trochu sibe
najradsej spim rano a doobeda, cez den sa najlepsie spi neznasam den, milujem noc
jj spánok je super.. tiež sa vyžívam v ňom
a ráno sa prebúdzam až v škole, alebo v robote.. proste po ceste mhd.. to som ako mrtvolka - nikto na mňa nemôže hovoriť /resp. aj keď hovorí, tak neodpovedám/
a ten výraz v ksichte stojí za to!!
ale aj tak.. tak ako aj dnes napr.. nechodím spávať skôr ako o 1.00.. proste zvyk.. môj život je taký posunutejší - a veľmi sa mi to páči ešte rok, a zapadnem do stereotypu vstávania do práce každý deń v týýýýždnii!!!! (
joooj.. spanok...sladky spanok...to je moje...inac aj podla mna sa velmi dobre spi po skole...a mimochodom moj osobny rekord v spani: 14 hodin z piatka na sobotu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najradsej spim rano a doobeda, cez den sa najlepsie spi neznasam den, milujem noc
a ráno sa prebúdzam až v škole, alebo v robote.. proste po ceste mhd.. to som ako mrtvolka - nikto na mňa nemôže hovoriť /resp. aj keď hovorí, tak neodpovedám/
a ten výraz v ksichte stojí za to!!
ale aj tak.. tak ako aj dnes napr.. nechodím spávať skôr ako o 1.00.. proste zvyk.. môj život je taký posunutejší - a veľmi sa mi to páči ešte rok, a zapadnem do stereotypu vstávania do práce každý deń v týýýýždnii!!!! (
a spavam v noci samozrejme ale aj poobede lebo rano ta skola skoro vstavat to je strasnee tak treba dospať