Padám, potkýňam sa, veľakrát sa mi zvrtne noha, keď kráčam v podpätkoch po námestí, padám z postele, padám pri venčení psa, padám, keď mi pes podrazí nohy, padám na koncertoch, padám v robote... ale NIČ SOM NIKDY NEMALA ZLOMENÉ.
joj... celkom sa mi v tom nechce rýpať, ale... dve otázky v jednej vete, kombinácia dvoch záporov v jednej z tých dvoch otázok... keď niekto nepadá a i tak sa poláme? alebo ak sa nepoláme aj keď je často na zemi? alebo keď padá, a aj sa láme, ale nie v dôsledku pádov? proste mi to pripadá, že jednoznačná odpoveď áno/nie vôbec nie je jednoznačná.
Nie, zatiaľ som nemala nič zlomené.
Smiali by ste sa ak by ste videli ako padám Naposledy som sa tak krásne s rachotom zondila zo schodov, zahučalo to jak blázon a myslela som, že si prinajmenšom rozseknem hlavu, ale pristála som ako baletka
Ja sa strepem aj na rovnej ceste, aj v botaskách (ani štekle nemusím mať ) a ani ľad nemusí byť...
ja padám nonstop... keby som mala mať niečo zlomené, som v sadre bez prestávky
z mého mládi som prežil bez ujmy : salto na bicykly ; pád do pivnice 2m hlbokej ; prepadol som do sklenika
... karambovol bolo viac ... toto su tie najzaujímavejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ďakujem za info, a ešte... ako tento šokujúci fakt vylučuje @1 ?
joj... celkom sa mi v tom nechce rýpať, ale... dve otázky v jednej vete, kombinácia dvoch záporov v jednej z tých dvoch otázok... keď niekto nepadá a i tak sa poláme? alebo ak sa nepoláme aj keď je často na zemi? alebo keď padá, a aj sa láme, ale nie v dôsledku pádov? proste mi to pripadá, že jednoznačná odpoveď áno/nie vôbec nie je jednoznačná.
Ale ešte som si nič nezlomila.
Smiali by ste sa ak by ste videli ako padám Naposledy som sa tak krásne s rachotom zondila zo schodov, zahučalo to jak blázon a myslela som, že si prinajmenšom rozseknem hlavu, ale pristála som ako baletka
veď ja jej nič nerobím obyč konštatovanie, a presne pre toto sa mi to nechcelo rozoberať, aby som nebola obvinená z pohŕdania
ja padám nonstop... keby som mala mať niečo zlomené, som v sadre bez prestávky
... karambovol bolo viac ... toto su tie najzaujímavejšie