Hmm rozmyslam ale seba si asi nepamatam
...ale raz ked som zliezla v noci z postele tak sa mi zatocila hlava az som to neubrzdila a pristala na stole 2 metre dalej pekne som sa tam rozcapila nechapem dodnes ale celkom som sa vtedy smiala
áno určite viac krát, ale spomínam si hlavne ked som ako 5 - 6 ročná bola v nemocnici a z tej vysokej nemocničnej postele som spadla ale tak že nohy mi ostali na posteli a ja som proste len časťou hrude a hlavou ležala na zemi a ráno som sa tak zobudila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale pár dní dozadu som sa zobudila na takú bombu pozriem dole a chudák jason rozpleštený na zemi spadol mi z postele
...ale raz ked som zliezla v noci z postele tak sa mi zatocila hlava az som to neubrzdila a pristala na stole 2 metre dalej pekne som sa tam rozcapila nechapem dodnes ale celkom som sa vtedy smiala
Niekedy by som potreboval sám pre seba manželskú postel, lebo sa ešte i rozťahujem...