čo je dobré na spáleninu ? ..okrem kysleho mlieka a panthenolu(lebo to doma nemame) a ibalinu a zimnej sprchy (lebo to mi nepomaha som sa trosku dost spiekla na slnku..
no hlavne to kyslé mlieko, to dobre zráža... alebo kyslá smotana, či biely jogurt... ja som sa minule nemorálne spiekla a prežila som len vďaka tomu A stále sa natieraj krémom, niekoľkokrát denne
aj ja som bola spálená a striekala som na seba takú bielu hovadinu...hop ...no ale pomohlo. pár dní som nevedela zaspať a keď už sa tak stalo, tak som sa zobudila na to, že mi je hrozná zima ... ale d sa to. dva- tri dni a je to ok, neboj
no my mame taky sprej na spaleniny...to fajne ochladi a upokoji a potom len kremovat kremovat a kremovat potom by si sa nemala lupat sice to bude velmi boliet ked budes lezat na gauci alebo na posteli ale po par dnoch to prejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov