Och bože.... včera som išla spať o 24:00 a vstala som dneska o 14:00 je to možné spať 14 hodín ? ja sa ani neviem premôcť aby som vstala typ pádom mám celý deň v ... a ešte to je na tom horšie ,že keď spíte veľa tak vás potom všetko bolí ja teraz ani nev
idem spat okolo 23tej dve hodiny rozmyslam o com budem snivat konecne zaspim nakoniec sa mi sniva nieco uplne ine vstanem o deviatej a este do dvanastej ležim v posteli.. a ked je školsky den tak mám piči spim aj v skole ale konecne prazdninky.. urcite jak minule leto cele prespim od nudy
ja ked idem spat napr o 22:00 tak spom do dvanastej pobede........ale ked idem na diskoteku a pridem rano o 06:00 tak spim maximalne do 07:00 aj to len z donutenia nechapem
Mne sa to tiež stávalo celkom pravidelne, ale v poslednom čase akoby som z toho vyrástla. Miesto toho, aby som do 2.oo kukala telku alebo surfovala po sieti, teraz som už o 23.oo v posteli a zaspávam. A zas naopak, predtým som vstávala aj po obede a teraz už okolo 8-9.oo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
inak ked idem do skoly spim len zo 5 hodin , potom si dam nejaky energy drink alebo kavu a da sa to celkom...
si môžem ľahnut aj večer po večerničku a aj tak zaspím ktovie kedy... naposledy som zaspala niečo po štvrtej rana a vstala niečo pred pol ôsmou
Este teraz mi je hrozne
Z toho vyrastieš
Ja ked idem spat tak je tma, rano sa budim ked je svetlo a potom dospavam v skole, lebo chodim asi spat neskoro