Nechapem naco zakladatel diskusie toto zakladal ked mu je to jedno, a dalsiu picu ktoru to tiez vobec nezaujima, kurva ked vas to nezaujima tak drzte picu.
Som rad ze vyhrali spanieli, urcite si to zasluzili .
14. To mne je jasne ze netrapi, lebo ani nema zmysel nieco ti hovorit, staci sa pozriet na uroven prispevku a jeho zmysel.. to je iba pre mna aby som sa citil lepsie a mal pocit zadostucinenia
15. ale áno existuje, počet príspevkov, priateľov, blogov, fotiek... to všetko ti pridáva na hodnotení a v konečnej kombinácií na veľkosti tzv. tajného čísla... osobne mi na tom nezáleží, ale príspevok na ktorý som tak reagoval vyzeral byť takto účelový
I ked som mala dva ine timy ktore som chcela aby boli vo finale. ale z nemcov a spanielov som fandila spanielom, od nemcov mam odpor. i ked su tam hraci ktorych obdivujem.
18. Tí nemeckí hráči, čo tam hrajú je parta maximálne arogantných a namyslených ľudí. Bolo dobré, že im Španieli zrazili hrebienok. Ja osobne som fandila Španielsku, Torresove kreácie boli úžasné
mno ked hrali spanieli s rusmi, tak som urcite fandil rusom, ale ked boli vo finale, tak som drzal im, aj ked som si myslel, ze to vyhraju nemci, spanieli mali podla mna krajsi futbal a zasluzili si to po 44 rokoch, potesilo ma to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
alebo vám to je jedno?
mne osobne jo.:p
Som rad ze vyhrali spanieli, urcite si to zasluzili .
pohoda,klídek,tabáček
bol som zvedavý na vaš nazor,tak sa pýtam
to sa da napisat aj kulturnejsim sposobom :/
Neprajem to španielom za spôsob akým nás vyradili v baráži o MS pred pár rokmi
jedine ze SU tu iba
12. hmm, no hej ale kulturnejsie keby to povies, dotycny by sa neurazil az tak
ale hej, je to rovnako neefektivne
13. chce nechce, da sa
NEMECKO malo vyhrat , rozhodca si piskal co chcel ,,,, nemam slov ...
NEMECKO je aj tak moj vitaz a vzdy aj bude a _BAYERN to vsetkym odplati v LIGE MAJSTROV...
vsak uvidite co to znamena fanidt NEMECKU
Takze som spokojna
Záver: som rada, že vyhrali Španieli...
sice som tento rok futbal nepozerala ale som rada......ale minule sa mi pačila hlavička Zidana to bol bejk
Ale Španieli hrali celé Euro skvele, zaslúžili si to...