Zažili ste ju niekedy? Stav v spánku kedy Vás sleduje nejaká osoba a vy sa hrozne bojíte? Nemôžete nič robiť a podobne? Ak áno, prosím, napíšte Vaše skúsenosti a sny!!
bud som nemal alebo si nepamatam...ale ja celkovo mam strašne málo snov (alebo si opat nepamatam) ....za posledný polrok si nepamatam ani jeden sen žeby sa mi sníval
Moze to byt hocijaky duchovny svet, nie len vyplod fantazie. V kazdom pripade som to este nezazil a ani neviem ci by som chcel. Ale pocul som od kamosov uz vela creepy story, kedy ludia videli/rozne postavy/zvuky a nevedeli si to vysvetlit.
mne sa nesnivavaju zle veci ale davnejsie sa mi snivalo neoc brutalne a jak som sa zobudil bol som takskurvene vpici z toho ze som nevedel co robit normalne som bol dosrany tak toto nevim cibysomprezil
a ked ste to nezazili tak ani nechcite!! aspon pre mna to bolo velmi neprijemne a naposledy co sa mi to stalo som strasne plakala a celu noc som radsej bola hore..a isla som spat az cez den
zazil som. ziadny duchovia ani paranormalne javy ma nepostretli. proste v noci sa ako keby "preberies " vies o sebe len nemozes sa pohnut ani hybat ocami vobec. podarilo sa mi to ukoncit takym sposobom ze som sa najprv snazil zakricat, co samozrejme neslo lebo otvorit usta sa nedaju, tak som skusil zahmkať a to zabralo a odblokovalo ma :letim:
mne sa to raz stalo, ale nebolo to az take desive. zacalo to tak, ze sa mi snivalo, ze lezim v nejakej posteli a v tej miestnosti bol duch. ja som sa na toho ducha chcela lepsie pozriet a vtedy som sa zacala prebudzat, bola som v podstate hore, vnimala som svoju izbu ale mozog akoby stale snival a par sekund som sa nemohla pohnut, bola som v takom medzistave.
ja som to mal raz no nikdy viac to už nechcem mať neviem čo to bolo ja si ovládať sny viem a zobudím sa z nich kedy ja chem no vtedy to nešlo bolo to takéto,,,,sedel som doma na gauči zrazu velký buchot noh nevedel som čo to je kukol som sa a do izby mi vošiel minotaur nechutný bolo človek polo býk začal tak zavíjať či čo ja som sa nevedel pohnuť nič ani zavrieť si oči musel som sa dívať na neho dokonca ani kričať som nevedel a najhoršie bolo že ani zobudiť potom som stal hned som vyskočil začal som plakať všetko bál som sa zaspať mesiac a ak som počul dáke nohy alebo dačo také v sne už som sa račej zobudil ..... mám 17 mal so mto asi v 15tich a ja som fakt taký že sa nebojím ničoho ale to ma strašne vydesilo a nikdy viac to nechcem zažiť....
parkrat sa mi to stalo a citala som, ze ked vtedy otvorim oci mozem vidiet vselijake veci preto odvtedy, ked si nie som ista ci spim alebo co, tak sa vzdy najprv skusim pohnut az potom otvorim oci
jasneee a dost casto sa mi to dialo ked som este chodil na stredu...teraz uz vobec. Nevedel som sa hybat ani kricat a silno som sa bal vzdy ako keby sa ku mne blizila nejaka tmava strasidelna osoba...neprijemne
Stávalo sa mi to, keď som bola menšia. A vtedy pri nej som mala aj také akoby elektrické tyky. Cítila som akoby mnou silno šklbala elektrina. A aj teraz sa mi sem-tam stane, že som hore ale úplne ma to jebe do nejakého desivého snu a ja sa chcem prebudiť a viem že spím ale nejde to. A raz som zažila aj astrálne cestovanie.
Je to velice nepříjemný zážitek související s aktivitou mozku. Zkráceně, v případě náměsíčnosti se jedná o aktivitu mozku, která funguje pro pohyb. Vlastně spíte, ale tělo si myslí že ano.
Při paralýze to funguje naopak. Bdíte, ale tělo si myslí že spíte. Samozřejmě ty projevy jsou velice nepříjemné. Hlasy, postavy, vibrace, nemožnost pohybu atp.
Já na to zkusil mučenku - » www.arkokapsle.cz/produkt/mucenka... pro podporu zdravého spánku a jsem spokojený. Ta mrcha se vrací teď tak maximálně jednou za rok (když jsem byla malá, bylo to třeba každý dva měsíce)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Při paralýze to funguje naopak. Bdíte, ale tělo si myslí že spíte. Samozřejmě ty projevy jsou velice nepříjemné. Hlasy, postavy, vibrace, nemožnost pohybu atp.
Já na to zkusil mučenku - » www.arkokapsle.cz/produkt/mucenka... pro podporu zdravého spánku a jsem spokojený. Ta mrcha se vrací teď tak maximálně jednou za rok (když jsem byla malá, bylo to třeba každý dva měsíce)