@purenarcissism dva roky? každú noc, to akože vážne?
...jeden krát som to zažil, pekné to bolo, nemohol som sa pohnúť, ziapalo to na mňa a ty chceš ziapať tiež a nemáš hlas, no des, ráno pri raňajkách som si spomenul že čo sa stalo vlastne ale tento rok sa mi vedomie zobudilo vo vedomí , že behal som po dome, akože, všeliaké hrúzy a idem zasvietiť a zrazu kurva to som akože spal, ja že som hore jak v počiatku sa budíš
To by nebol Birdz, keby to nezažili všetci do jedného... ja som rada, že napriek všetkým mojím psychickým nestálostiam a výkyvom mám spánok relatívne zdravý, žiadne podobné poruchy
ja to tiez mavam,neni to dvakrat prijemne,podla toho co sa mi do toho sniva,naposledy sa mi stalo ze som pocula kricat vedla z domu jednu tetu tak som chcela zavolat niekoho ze co sa tam deje,ale to neslo nemohla som sa pohnut,ani hovorit,tak som pockala a potom to preslo to do par sekund zmizne,ale mala som aj take hororove a to je dost neprijemne,alebo ma dvihalo k plafonu a ja som sa nemohla pohnut nic a potom som sa zobudila,ono to je vlastne opak namesacnosti ze mozog je hore,ale telo spí,a namesacnost,telo je hore,ale mozog spi....
Zažil som, nič príjemné... A čo som sa dozvedel, tak sa to stáva v súvislosti s duchmi. Spomína sa to aj v niektorých častiach bývalého seriálu Záhady.sk v dieloch o duchoch. Preto, ak sa to niekomu stáva, treba vysvätiť dom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nič pekné
...jeden krát som to zažil, pekné to bolo, nemohol som sa pohnúť, ziapalo to na mňa a ty chceš ziapať tiež a nemáš hlas, no des, ráno pri raňajkách som si spomenul že čo sa stalo vlastne ale tento rok sa mi vedomie zobudilo vo vedomí , že behal som po dome, akože, všeliaké hrúzy a idem zasvietiť a zrazu kurva to som akože spal, ja že som hore jak v počiatku sa budíš