Ahoj Bľudia, v poslednom čase mam väčší problém s únavou a spánkom. Snažím sa spať 6-7h/deň a vždy ráno som neskutočne unavená. Keď nemusím ráno vstávať a nenastavim si budík spím aj 10-13h, zobudím sa a po pár hodinách som znova strašne unavená.
story of my life ja keby som mohla tak si aj zivot prespim
chod na vysetrenie, odber krvi, ci to nie je nieco so stitnou zlazou ale je mozne, ze mas len nejaku fazu, jarna unava a ten stres a prejde to same
ja mam velmi podobnz problem ako ty, a myslim ze velmi potrebne je spat cez 7 h a hlavne v tom istom case ist spat a vstat, po par tyzdnoch si telo navykne a bez budika sa nezobudis o dva dni
Mam presne to iste, dlhodobo. Niekedy je to horsie, niekedy lepsie. Odporucam si dat tu namahu a ist k lekarke, nech ti urobi krvny obraz.. Ja som bola akurat pred tyzdnom presne s tymto a urobila mi krvny obraz a zobrala aj test na mononukleozu.
Lebo akoze takto sa neda normalne fungovat, hlavne ked doba od nas toho vyzaduje tak vela... ja za den zvladnem maximalne 1 aktivitu a som potom uz KO.... a tiez spim tak 6-7, ale rano prezivam nenormalne muky. Cez vikendy spim presne ako pises 10-13h....
neviem či to bude spánkom kolega spáva denne max 5-6 hodín niekedy aj menej + trénuje a fyzicky to zvláda ja si myslím že to bude psychikou ....Ja mám napr. takéto stavy ked potrebujem zmenu proste oddych a pokoj možno si neustále "vypetá" a tvoj organizmus stále beží bez oddychu. Ked ti skončí toto obdobie neviem na čom pracuješ tak si daj oddych ale nie spánkový
Rozhodne choď k lekárovi môj brat aj mama to mali takto a mali rakovinu. Nehovorím že musíš hneď umierať ale je dobré si pre istotu dať spraviť onkológia vyšetrenia lebo je to jeden z najčastejších znameni tejto choroby.
P.S. Taktiež som s tým mala problémy, môj biorytmus sa diametrálne zmenil odkedy som zmenila komplet celú životosprávu, samozrejme, že všetko potrebuje svoj čas a nič nejde hneď....
P.S. 2 Napíš ak chceš vedieť viac.
Držím palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
chod na vysetrenie, odber krvi, ci to nie je nieco so stitnou zlazou ale je mozne, ze mas len nejaku fazu, jarna unava a ten stres a prejde to same
ok to nebolo konstruktivne
teda, ak tootuz robis tak neviem
Lebo akoze takto sa neda normalne fungovat, hlavne ked doba od nas toho vyzaduje tak vela... ja za den zvladnem maximalne 1 aktivitu a som potom uz KO.... a tiez spim tak 6-7, ale rano prezivam nenormalne muky. Cez vikendy spim presne ako pises 10-13h....
P.S. 2 Napíš ak chceš vedieť viac.
Držím palce.