ako kedy, niekedy zalomím o tretej ráno a vstanem o piatej, inokedy si ležím aj do druhej poobede, záleží od toho, či mám školu alebo treba ísť do jednej z mojich prác
spánku nikdy nemám dosť, ale už som si na to celkom zvykla, niekedy, keď sa mi podarí spať dlhšie, tak ma z toho bolí hlava
chodievala som spavat medzi jednou druhoy rano a vstavavala okolo siedmej, pol osmej. teraz chodim ako sa podari vdaka niekomu a vstavam tiez ako sa podari
tak dost casto chodievam spat po jednej, druhej ... obcas sa podari aj okolo tretej... . v tych lepsich pripadoch, ak mam trosicku viac volna, tak chodim cim skor... vacsinou ak idem okolo pol jedenastej, jedenastej som vyspata a ak sa mi podari este skor, tak to uz som v siedmom nebi
btw vstavam niekedy o pol siestej, nikedy o stvrt na sedem
Spávať chodím podľa možnosti okolo 22 - 23, ale to je ešte ten dobrý prípad. Niekedy je to horšie, že sa do postele dostanem až o 24, čo už je horšie, keď že okolo 5, až 5:30 vstávam...
Vstávam okolo 5.30 cez týžden,cez víkend v sobotu neviem,hocikedy a v nedelu keď začína Kyle,teraz už O.C California.. a cez týžden chodievam spávať okolo 23.00 .. a cez víkend...keď som unavená ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(v lete je to úplne inač)
Do polovičky týždňa mi to stačí; koncom týždňa je to už horšie
spánku nikdy nemám dosť, ale už som si na to celkom zvykla, niekedy, keď sa mi podarí spať dlhšie, tak ma z toho bolí hlava
-konstelacie planet
-biostupna
-dusevneho rozpolozenia
-celkoveho vycerpania
-miery nechuti zit
-prezratia sa/hladu/pazravosti
-ci sa mi vobec chce
-aky je den
a vstavam do 9. Aj ked v po o 5:15, stv-pi 6:00
posledne dve noci som spal 3+2 a zjatra je zapocet, takze nespim
potom asi umrem a nezobudia ma tyzden
btw vstavam niekedy o pol siestej, nikedy o stvrt na sedem
noo..je to malo...ja som niekedy spala aj 13 hodin...ale iba cez vikendy..a teraz uz malo..
a cez vikendy chodim spat o 02.30 a vstavam o 9.00 niekedy o 10.00