cez prazdniny musim ist spat po 1:00, inak nezaspim a cim neskor, tym lepsie
takze pozeram nejaky nudny program v telke, aby som bol ospaly, pretoze sa mi v tom teple nechce milionkrat prehadzovat v posteli, kym zaspim.. takze dojdem co najospalejsi do postele a zachvilu spim
Tma, odtiahnute zaluzie, gombiky na perine pri nohach, na bruchu, cca 10 min. pocuvam MP3 a potom uz len tichoooo (ale to kedy ako), dvere otvorene a moj brat nesmie chrapat..
hehe aké halúzne hlášky sú tu. Tak pridám aj tú svoju:
1. všade musí byť tma - zastreté okno, zatvorené dvere a každá škáročka.
2. ak sa nabíja telefón, nesmie mi ta poondená baterka svietiť do tváre.
3. musí byť absolútne ticho!!! Vždy ma vie zobudiť silne zapnutá telka, rádio alebo len obyčajné ťukanie do mobilu (vtedy by som bola schopná všetkého, len nie spánku!!!)
4. podušku musím mať mierne podvihnutú a musím byť NAJPRV zakrytá po uši, neskôr ľubovoľne...
... keď toto všetko je, zaspím ako bábätko... ak nie, som veľmi veľmi zlé bábätko...
... ja musim mat tiež gombiky pri hlave a nohavice si nevykasavam, lebo spim v tricku a v nohavičkach ... hej a musim pocuvat hudbu a mobil musim mat vypnuty ...
hm ja mam každú noc iné chute ako zaspať čiže najprv si lahnem na brucho a hlava do lava potom sa otočim na pravý bok potom si lahnem na chrbat a potom si lahnem na opačný bok hlava rovno potom zase na brucho ale hlava do prava
potom niekedy medzi prvým a až druhým kolom opakovania zaspím
väčšinou rozmýšlam stále nad niečim a ked si poviem že musim už isť spať tak začnem počuvať ako dýcham.. to ma nenormálne uspáva ale potrebujem inak uplne ticho (aj ked volakedy som zaspávala pri telke )
vždy sa musím pozrieť z okna a pozisťovať, koľko susedov je ešte o tomto čase hore ďalej musím mať dva vankúše, aby som si mohla medzi ne zakliesniť ruku... a mobil keď sa dá čo najďalej, aby mi neblikal do xichtu.
No...v zime spím na bruchu tak,že mám časť prikrývky aj pod sebou(čiže som jak kukla ,no a v lete spím tiež na bruchu,tvárou k dverám,ale mám prikrýté jedine chodidlá...
Heh v prvom rade pred spánkom kontrolujem korytnačku či spí, lebo keby nie tak viem,že ma rýchlo jej škrabanie o akvarko zobudí Zaspím jedine na pravom boku a vankúš musím mať tak divne ohnutý na poli do tvaru véčka Pravú ruku musím mať pod vankúšom Telo mam schúlene do embrya a jedna noha musí vytŕčať spod periny. A polhodinu pred spaním si vždy musím kuknúť nejakú časť simpsonovcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
plus musí byt otvorený balkon a žiadne zavesy, žiadne rolety,... a ešte musím mat pri sebe nejaký malý vankušik
musim mat pravu nohu odkrytu...alebo lavu? uz neviem
musim lezat na bruchu, inak to neide
dvere to iste
gombiky tiez, ale da sa aj bez toho...
a v poslednom čase chodievam spať okolo jednej, tak zaspím okamžite
takze pozeram nejaky nudny program v telke, aby som bol ospaly, pretoze sa mi v tom teple nechce milionkrat prehadzovat v posteli, kym zaspim.. takze dojdem co najospalejsi do postele a zachvilu spim
2. keď sa upokojím, prehodím si ľavú nohu cez perinu, zatiaľ čo pravá zostane zakrytá
3. medzitým sa asi stokrát pozriem na mobil, ktorý musí byť bezpodmienečne pri posteli
4. v živote nezaspím, keď som tvárou k stene
5. gombíky na paplóne musia byť pri nohách, gombíky na vankúši musia byť pri stene a až potom môžem pokojne spať
1. všade musí byť tma - zastreté okno, zatvorené dvere a každá škáročka.
2. ak sa nabíja telefón, nesmie mi ta poondená baterka svietiť do tváre.
3. musí byť absolútne ticho!!! Vždy ma vie zobudiť silne zapnutá telka, rádio alebo len obyčajné ťukanie do mobilu (vtedy by som bola schopná všetkého, len nie spánku!!!)
4. podušku musím mať mierne podvihnutú a musím byť NAJPRV zakrytá po uši, neskôr ľubovoľne...
... keď toto všetko je, zaspím ako bábätko... ak nie, som veľmi veľmi zlé bábätko...
Musím skontrolovať mobil, či nemám zmeškané hovory
Musím si položiť svojho macka na posteľ
Musím mať otvorené dvere
Musím mať otvorené okno
Musím hodinu pred spaním vypiť mlieko alebo čaj
Musím mať odkryté nohy
asi už všetko
@18 akože úplne vypnutý ?
najlepsie pri radiu ale ak nee tak zaspim .. len to dlhsie trwa
zakryta musim byt az po usi
mobil musim mat wzdy pod wankusom
a musim mat tenky paplon .. neznasam tie obrowske periny a wankuse
nemam rada pyzamo .. spawam w starom welkom tricku
a uplne najdolezitejsie: musim mat swoje hrube ponozky .. ci je zima abo leto .. stale
@22 aj ja mám niekedy ponožky, také oranžovo žlté, huňaté, nedávam si ich často, ale keď si ich nedám, tak som ráno prechladnutá
potom niekedy medzi prvým a až druhým kolom opakovania zaspím
väčšinou rozmýšlam stále nad niečim a ked si poviem že musim už isť spať tak začnem počuvať ako dýcham.. to ma nenormálne uspáva ale potrebujem inak uplne ticho (aj ked volakedy som zaspávala pri telke )
@26 niekedy aj ja, ale iba tak na 5 minút
2. potrebujem svojho macika alebo dakeho plysaka .. totizto od urcitej doby som trocha nervozna ked som sama a ten plysak ma upokoji ..
3. musim mat otvorenzy balkon alebo vetracku
4. zapinanie na perine musi byt pri nohach
5. potrebujem svoj vankusik na ktorom spavam od svojho narodenia teda ked som sa narodila bola to perina ked som bola vecsia stal sa s toho vankus
6. musi byt na vezi nastavene "sleep" aby sa radio samo vyplo
7. musim mat zavrete dvere
8. musim spat sama v izbe .. nemam rada ked je dakto pri mne napr na vyletoch ale prezijem to
9. musi byt tma ziadne svetlo .. nikdy pri svetle nezaspim iba ked som maximalne unavena a chora
10. nic okrem veze nesmie byt zapnute
11. ovladac na vezu a mobil musim mat hned pri ruke
12. perina musi byt mekka a pohodlna nesmie skrabat ani nic
13. nemozem spat v nohavicach musim mat nocnu kosielku alebo tricko
14. vzdy pred spanim sa musim kuknut na frajerovu fotku a ked sme spolu musim ho pobozkat
15. moja obliecka na perine je z jednej strany kvetinova a zelena s druhej strany modra kockova tie kvety musia byt zdy hore ..
to je asi setko
tak aby som nezaostával
1. musím mať v ľavom rohu postele pri nohách čerstvú petržlenovú vňať
2. v návliečke niekoľko semienok aksamietnice rozložitej
3. okno musí byť zatemnené vojenskou dekou z druhej svetovej vojny
4. vlasy musím mať spravené do svadobného účesu
5. na ľavej nohe musím mať červenú ponožku, na pravej vychladený sáčok, v ktorom je hladká múka
6. pri posteli musím mať vždy pripravené 2 tehly a malé vedierko s maltou
7. nad posteľou musím mať zavesenú každý deň inú fľašu s octom a náhradné pyžamové gate s červenými pásikmi
prečo to píšem?
1.ja musim mat vzdy otvorene okno
2.musim mat pri sebe plysaka
3.radio jednoznacne hraje
4.telefon musim mat na dosah
5.pri posteli pripraveny sprej na nicenie chrobakov(nedavno ma daco velke napadlo)
6.musim mat pri mat pod hlavou krem podusky este mensiu podusticku
7.zaspim jedine na bruchu
-mať mobil poruke,aby som mohol hrať backagmmon
-musím mať prehrávač na hladine 10 a nie tak,aby ma z toho boleli uši
-perina musí byť každopádne znetovrená,tak aby sa dostala pod telo
-vankúš je nakopený
-za hodinu musí prejsť aspoň jeden vlak
-dvere musia byť zavreté a musím počuť,že pes žije
-brat musí spať pri stene,ked spím ja smerom k izbe
-poloha embryo
-ruky cez hlavu
-voda poruke(fľaška pri posteli)
-pero,papier,vreckovky,náhradné batérie
-kniha za posteľou
-a aby so zaspal musí byť minimálne trištvrte na tri
1.musim sa vzdy napit pred spanim vody,cistej vody
2.musim mat maximalne ticho,ziadna telka,ziadne radio ani empetrojka
3.musi byt v izbe tma,ani len monitor na pocitaci nemoze byt v standby rezime
4.musia byt zatiahnute vsetky rolety(inak budem vidiet na ulici rozne cuda,potom nezaspim
5.jednu nohu musim mat nezakrytu,pod hlavou musim mat kusok periny
6.gombiky of course smerom dole
7.vsetky sufliky v izbe musia byt zasunute(viem,som divna)
asik tolko,ked ma este nieco napadne doplnim
1.Musím niečo počúvať,TV,hudbu..(zvyčajne je to mp3)
2.Musia byť zatvorené dvere..
3.Musím mať jeden veľký vankúš,2 malé pod hlavou a ešte vedľa seba dva.. disappointed:Vankúšová kráľovná
4.Musím mať tenký paplon!
5.Musím mať pri sebe moju Kitty disappointed:ak spadne,tak ja sa zobudím,čistá závišláčka
6.Musím porozmýšlať čo budem robiť zajtra
7.Hladkať vankúš,inak nezaspím..
8.A hlavné je,že mi nemôže byť teplo..inak sa budem prehadzovať a mám po spánku
Myslím,že to je všetko..
1.zaspim len otocena k stene...
2.zaspim len ked chodia auta na nasom hlavnom tahu
3.musim neco silno drzat/objimat..-maco,poduška,paplon...proste neco
@47 @48 vy sa niečoho bojíte?