v mhd som nespala este ale aj dneska som zabudla vystupit lebo som pisala smsku takze ja spat ani nemusim
najviac som sa zlakla ked som zaspala v dialkaci a zobudila som sa asi 5 minut pred mojim mestom pricom bus pokracoval niekam doriti skadial by som uz teoreticky nemusela mat v ten den spoj nazad
raz ked som bol dosekaný a schytil som sa prvým autobusom ráno domov z chaty,tak som zaspal a našťastie autobus mal konečnú tam,kam som chcel prísť,tak ma šofér zobudil a ja som vystúpil.koniec príbehu
par krat som sa previezla az na konecnu v tych normalnych cervenych autobusoch spim casto a potom som isla pesi domov, je to len 1-2 km od konecnej ale v mhd autobusoch nespim
V MHD nezvyknem, ale v medzimestských spojoch pravidelne driemem A najhoršie, čo sa zatiaľ stalo bolo, keď som sa previezla o dve dediny ďalej a potom som sa nemala ako dostať domov (k nám už z tej strany v ten deň nijaký spoj nešiel, takže som sa musela prejsť )
A najveselšie bolo, keď v autobuse zaspal brat a hlava mu padala tak, že sa opieral o plece tety sediacej vedľa neho (tá sa na ňom našťastie tiež bavila )
Stavalo sa mi to dost casto, raz som sa zobudil a videl som za oknom moju zastavku a autobus sa uz pohynal prec, tak som sa strhol a siel som za soferom nech mi este raz otvori, s odstupom casu celkom sranda
iba v elektricke ked sme s @die skusali kolko vieme nespat...to som sa len kazdych par metrov zobudila na to ze spim...teda ze som si proste nepamatala kedy som zaspala a furt som len vstavala ...no ale ptm som sa zobudila na svojej zastavke
neviem si prestavit, ze by som dokazala zaspat vo vozidle, ktore ked nadskoci tak vylietavate zo sedadla, vrci a vzadu este aj citit tie nechutne vyfuky
keď som cestovala do školy, hocikedy som zaspala a často tá cesta bola jediný spánok, ktorý som za celý deň mala, takže mne to problém nerobí. ja zaspím hocikde
Aaale nič.. len som sa zrazu ocitla prebudena hlasom autobusara, co ma skodoradostne previezol este kamsi, kde sa asi stocil a siel naspat, potom ma vyhodil a ja som 45 minut cakala na zastavke na opacky smer v domienke, ze to je ta dobra, ale.. nevadi. Tak som sla domov.
keď som cestovala 30 hodín ani vtedy som nezaspala v autobuse :s ale keď sme cestovali autom do španielska, polovičku cesty som odspala v autobuse proste nie je miesto a nemám kam zložiť hlavu. Ale raz sa mi stalo, že som sa zamyslela a nevystupila som na konečnej a došlo mi to až keď sa šoféri vymenili a jeden sa na mňa kukal jak šalený čo tu ešte robím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale kamoša sme raz naschvál nahali spať a my sme vystúpili, o 2 hodinky bol späť
Ale jeden chlapec od nás raz zaspal a zobudil sa o 2 dediny dalej
najviac som sa zlakla ked som zaspala v dialkaci a zobudila som sa asi 5 minut pred mojim mestom pricom bus pokracoval niekam doriti skadial by som uz teoreticky nemusela mat v ten den spoj nazad
A najveselšie bolo, keď v autobuse zaspal brat a hlava mu padala tak, že sa opieral o plece tety sediacej vedľa neho (tá sa na ňom našťastie tiež bavila )
Stavalo sa mi to dost casto, raz som sa zobudil a videl som za oknom moju zastavku a autobus sa uz pohynal prec, tak som sa strhol a siel som za soferom nech mi este raz otvori, s odstupom casu celkom sranda