Čítam,pijem mlieko, myslím na bielu farbu alebo sa snažím na nič nemyslieť. A kedysi som pila čaj na spánok. Ale tieto prázdniny mám skôr problém nechať oči otvorené od únavy
Prevraciam sa na posteli, striedavo otváram a zatváram oči, snažím sa predstavovať si ovečky, aby som mala čo rátať, kontrolujem budíky, zvuky na mobile, hrám Subway Surf. Alebo spomínam na veci dávno minulé a rozmýšľam, prečo som sa zachovala tak, ako som sa zachovala.
že vraj ak sa 20 min. nepohneš tak zaspíš a ja buď začnem čítať alebo sa hrám na mobile (ale to ma len ešte viac preberie) a naozaj pomáha rátanie ovečiek a určite nemôžeš myslieť nato že nemôžeš zaspať lebo ptm sa ti ešte viac nebude dariť zaspať
nechodím spať cez leto.. ja zaspávam sám sedím celu noc za PC a vravím si ráno že už vydržím aj zvyšok dňa byť hore a nakoniec okolo 10-11 aj tak zaspím a zobudím sa až okolo 8 večer
zavislacim na nete, hudbe, forach, clankoch, casopisoch, knihach, uceni, upratujem, pripravujem sa na dalsi den, tancujem si, cvicim, len tak lezim a fantazirujem, cokolvek, len aby ma nechytala depka, lebo mam skusenost, ze vsetko je lepsie nez to. a nikdy neberem lieky, lebo mam z toho bolest na hrudi, busenie srdca a pocit, ze mi cely krvny obeh exploduje, takze umrem.
@sapphirizing a ktoré z toho čo som napísala konkrétne je blbosť? ano viem, že keď má človek depky tak je veľmi ťažké zaspať ale vždy treba myslieť na niečo iné aby tomu ešte viac človek neprepadol ale nikde som o depkách nepísala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
bohuzial prave vtedy mam svetle chvile
zapnem si facebook
zapnem si bidrz a kukam si fora
kukam si fotky
kašlem na to
zväčša ležím v posteli s notebookom/knihou, pozerám film alebo fórka a keď sa mi už začnú zatvárať oči, dám spať môjho miláčika a zaspím aj ja.
a keď výnimočne fakt nemôžem zaspať, tak proste nespím, idem sa prejsť alebo niečo.
@poke Fóra na Birdzi a ešte si aj zaspal? Good joke.
@poke Aspoň že tak.
prečo to dievča tak hnusne klameš? ja ti kredit dobijem ak chceš, aby si jej poslal pusinku
si u mna klesol vies