zdravim chcel by som sa buduci rok zucastnit spartan race konkretne spartan sprint...len by som chcel pocut vase dojmy a pocity ak ste tam boi..ci sa to da zvladnut aj ked som uplny nesportovec (okrem posilky ziadny sport) kondicka uplne v kybli
ak chceš, tak by si mal začať behať, nejakým spôsobom trénovať, plávať proti prúdu, bežať v blate po kolená a tak, keď už sa chceš na niečo také dať, tak sa na to poriadne priprav, inak si budeš pripadať ako neschopák keď skončíš na začiatku
Bez kondicky tam ani nechod, ta je pri spartanovi zaklad...
Alebo si daj toto a mozno sa dostanes aspon do polovice, dost to pomaha pri slabej kondicke » www.energiabhip.sk/n/blue-energy...
ja som bola akurát túto sobotu vo Valči ...nejakú tú kondíciu musíš mať ale napríklad ja čo som chodila niekoľko mesiacov behať mi bolo podla mňa úplne na nič keďže to o behu vôbec nebolo . stále si išiel do kopca a z kopca pričom to bolo také prudké že si bol rád keď si to ustál a aj chlapi ktorí boli len kopa svalov tam boli rovnako zničení ako ja ...čiže čo som tým chcela povedať ? aj keď sa budeš snažiť pripravovať tak sa na to nepripravíš a skonštatovalo to tam viac ľudí.. ale samozrejme že tých 5km je menšia záťaž než čo som bola vo Vlači na 13km
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Alebo si daj toto a mozno sa dostanes aspon do polovice, dost to pomaha pri slabej kondicke
» www.energiabhip.sk/n/blue-energy...