vieš čo budem priamy a poviem že tvoj blog ma mierne nasral, birdz je taký aký bol aj pred rokom menia sa iba ľudia ľudia na ktorých tu denne narážaš a neber sa prosím ťa ako revolúcia birdzu lebo som tu skoro tak dlho ako ty(rok) a nepoznamenal som ťa teraz sa vyskytujem iba pod novým nickom kvôli pár ľuďom a ďalej nebudem komentovať
revolucionári sú tí ktorí o tom vlastne ani nevedia tak mi tu prosím ťa neotŕčaj zadok povyšovanie neznášam, a aj reči o tom aký je birdz tak netrep blbosti a rob niečo pre to aby bolo lepšie týmto ho moc nezachraňuješ práve naopak podkopávaš verejnú mienku a podobné fórum tu už raz bolo
Schizofrenik: Vdaka za úprimný komentár. Presne toto som mal na mysli, že tu chýba - úprimnosť.
Ak si ma chcel uraziť,alebo zosmiešniť, žiaľ, musím ťa sklamať - nepodarilo sa!
Ale k veci: Neznášam hádky, hlavne nie tie "internetové chytačky za slovíčka", takže nebudem ti tu odpisovať, že v niektorých veciach s tebou nesúhlasím, lebo zase by tu pribudlo desať našich komentov, v ktorých by sme sa vzájomne osočovali a nemám záujem sa hádať! Som rád, že si pridal svoj komentár a určite nie si jediný, kto si myslí presne to čo aj ty. No, ked sa pozrieš na komentáre k tomu blogu určite si všimneš, že mnohým ľudom, nielen mne, sa zdá, že Birdz sa mení k horšiemu.
P.S.: Ak si si nevšimol v tom blogu tú našu revolúciu som dal do úvodzoviek, že "revolúcia" (to znamená, že je to myslené výsmešne - ironicky). Asi keby si čítal aj Drbnine blogy, pochopil by si, že jej štýl je dosť ironický a pochopil by si, že celá tá "revolúcia" je viacmenej výsmešne pomenovaná revolúciou. Ale myslíme to vážne!
Ale aj tak vdaka za komentár! A prosím ťa, nepíš mi tu teraz na mňa nejaké nadávky a hlúposti, lebo ja nemám chuť sa hádať. Povedal si svoj názor, ja som rád, že je tu a Maj sa, Adios amigos..
Nonormal má pravdu...nie som na Birdze síce dlho..ale aj za tých pár mesiacov som spozorovala videteľné zmeny, čo sa týka charakteru blogov..a nepáčia sa mi..ale čo sa budem opakovať..prečítajte si môj a Nonormalov blog a dozviete sa viac
keby som chcel nadávať tak ťa hneď pošlem do teplých krajín adios zmios...
nemusíš mi toľko ďakovať a nečuduj sa že som reagoval práve takto drbnine blogy mám rád hoc práve ten som nečítal (nuda) lebo vlastne to nieje ani prvý či posledný blog ktorý hovorí o úrovni birdzu preto sa takýmto článkom vyhýbam, nemysli si že keď mám nick schizofrenik že musím každého poslať do všetkých možných otvorov takto reagujem iba na absorudné blogy či diskusie a táto sa medzi ne neradí.
sry ale fakt nejako neregistrujem tvoje blogy, ospravedlňujem sa...........
ja sám som sa radšej schoval pod inú identitu lebo tak mi nikto nemôže vynadať čo sa týka môjho vzhľadu či bydliska, a nechodia mi blbé RPčky. kto ma spozná spozná čo už
ale o tom som nechcel písať ( išlo len o to aby si si nemyslel že som tu len mesiac a dačo)
Len si uznaj trápiš sa pre úplnú somarinu, nič nenarobíš len rozvíriš vody, o to sa má starať "zaneprázdnený" tomáš, my máme písať blogy uzatvárať fóra a tváriť sa spokojene tých pozerov či nepríčetné detiská ktoré nám to tu kazia si jednoducho nevšímaj, pokiaľ má kto čítať tvoje blogy a máš tu dosť veľa kamarátov nieje sa o čom baviť.........a o chcel básnik povedať
a úprimnosti je na birdzi až dosť hoc neviem ako si to presne myslel ale práve pre úprimnosť vznikajú hádky, je lepšie byť úprimný pokiaľ sa tomu človeku nepozeráš do tváre a nečakáš že ti pre tvoju narážku jednu nevrazí na to tu máme diskusné fóra, jedno čo chýba birdzu je cenzúra úplné vymetenie nadávok a urážok na osobe, nieje to tu tak prečo nevyužiť možnosť? chápeš? birdz nieje kompletný a tak sa mi zdá že aj nikdy nebude, porovnám to z pokecom stačí že na skle napíšeš na niekoho že je to a to tri bodky máš zamedzený prístup, lenže na birdzi sa nepočítalo že jeho popularita takto narastie preto aj opatrenia niesú dokonalé. Podľa mňa tu poriadne nefunguje ani jeden admin nikto kto by neustále sledoval fóra a mal tvrdú ruku. to by bolo niečo čo by asi postavilo birdz na nohy žiadne vynovenia či nový desing to nespravia.....kľudne mi o tom napíš svoj názor nebráň sa ničomu
Nono, podla mna len stis proti vetru. a vies co sa stane tym co stia proti vetru? jedine co ostia su ich vlastne svetre...
koho chces vyburcovat? Tomasa? alebo inych z vedenia stranky? birdz nerobia pre peniaze, nemaju z toho nic, to co robia je ich dobra vola. davaju projektu tolko casu kolko mozu a ked nemozu nemame pravo im NIC vycitat.
ak si tu tak dlho ako pises, tak si si iste vsimol, ze na birdz sa za ten rok naozaj zmenila kvalita prejavu. ale uvazoval si nad tym, preco sa zmenila? co je dosledok?
za posledny rok sa birdz poctom uzivatelov rozrastol niekolko nasobne. jeho popularita rapidne stupa a teda rastie aj pocet menej kvalitnych prispevkov. vzdy tu boli, ale teraz je ich tolko, lebo je viac ludi co by ich tvorilo. viem ze ty nespamujes a ani nepises blbe blogy a som tomu uprimne rad. udrz si teda svoje renome ne stranke, lebo ten kto sti proti vetru zacne coskoro smrdiet a neostane mu nic ine nez zmenit nick...
Cts_w to si asi nenápadne myslel mňa alebo nie ak nie tak nie ale to je teraz jedno hoc sa trochu strápnim som si plne vedomý toho že tvorcovia birdzu na ňho nemajú čas, je to len taká záľuba zatiaľ nič viac nič menej, no fakt neviem na koho si narážal, ale ja som si nick zmenil preto aby som mohol mať voľnú hubu a písal si čo chcem kedy chcem a ako chcem a nech sa ostatní pre mňa za mňa poondia, lebo TU si to jednoducho môžem hocikedy a hocijako dovoliť!!! nasiera sa sem kopa nových užívateľov dokonca je ich tu aj po riť prihlásených ale zabudol si aj na to že kopa ich sem prestane chodiť a na birdz zabudnú alebo jednoducho nemajú čas lebo aj mne chýba kopa userov ktorí mali trefné blogy a názory už ma nebaví zoznamovať sa stále s niekým novím radšej si budem udržiavať odstup
a ešte raz k topicu, UŽ DO POONĎANIA PRESTAŇTE ZAKLADAŤ PODOBNÉ FÓRA!!!!
schyzo, nemyslel som na teba, kazdopadne, ak nemas na to sirit svoje nazory pod pravym nickom a potrebujes mat jeden pre seba a dalsi kde sa na nieco hras, tak mas pravdu, dost si sa strapnil...
Cts_w>> oh mohol som si myslieť ale aj tak si v omyle to je moje pravé ja takto sa cítim dobre len anonymita je predsa lepšia a žiaden iný nick už neexistuje
Schizofrnik: Ano je tu niekoľko násobne viac ľudí, ako predtým a niekoľko násobne viac hlúposti, spamov a nezmyselných blogov. Ale, žiaľ, na druhej strane ubúda kvalitných blogov, proste dobrých bloggerov odtiaľ doslova vytlačili ľudia, ktorí prispievajú svojimi pseudoblogmi.
Aj toto mi chýba (nielen mne) - kvalitné články v blogoch. Chápem, že z toho množstva ľudí, ktorí tu sú zaregistrovaní dokážu napísať fakt zaujímavé a kvalitné blogy, len zopár, ale je ich stále menej a menej. Takisto jedna z mojich skoro najobľúbenejších Sarah_whiteflower, neviem síce prečo, ale prestala písať tak často ako kedysi a nielen ona. Mohol by som pokračovať, ale vidím, že ty sa sa naladil na bojovú notu tak to nechám tak, lebo keby som chcel aj ja tak tiež nemám problém ťa niekam poslať, ale kašlem na to!
A neraz som šťal proti vetru...a žijem a ten ošťatý svetrík sa dá vyprať!
Sarah vraj nestiha a vraj sa vrati v septembri, ale to je tajne
Ja som skutocne nepredpokladal, ze tu bude treba tak vela adminov, ako to teraz zacina vyzerat, BIRDZ bol stavany tak, ze mal mat konstatnu redakciu niekolkych ludi, prebuduvava sa aj preto, aby admini mohli mat viac urovni, aby mohli byt iba admini pre forum, iba admini pre blogy (kazdeho co ho bavi), teraz existuju iba admini na vsetko alebo na nic...
A ked sa to uz prebuduvava, tak sa pridavaju aj nove funkcie a bude to mat aj vynoveny dizajn a kedze niektore veci posledny polrok nevychadzali ako som predpokladal, tak si to odskakalo aj meskanie na novy BIRDZ (
Ale nastastie existuju super ludia, ktori mi velmi pomahaju. Dakedy som robil cely BIRDZ sam, teraz ho prerabam spolu s Mayo-m (www.birdz.sk/webka/mayo) nas ciel je prerobit to od zakladu, aby to vyhovovalo komunitnym a rychlo rastucim podmienkam. S roznymi urovnami adminov a dokonca aj priemerny user, ktory nebude adminom, bude mat prava na hodnotenie kvalitnych blogov... a ine veci... Prepacte, ze nam to dlho trva
Na birdze som zhruba od novembra min. roka. Myslím, že hluché obdobia boli aj predtým je to normálne. Vlastne jedno také ma vyburcovalo k vytvoreniu nejakých postáv lebo som mala dojem, že to tu nežije.
ale k téme. Neviem či sa dá niečo dosiahnuť touto "revolúciou" aspon nie dovtedy, kým autori takýchto "blogov" s minimálnou estetickou hodnotou budú budiť taký záujem ako je to teraz. A okrem toho je tu už príliš veľa užívatelov a vyzerá to tak, že niektorí chcú vzbudiť pozornosť a to bezohľadu na to akým spôsobom.
Som skeptická pretože tieto neblogy kritizujeme viacerí už dlhšiu dobu a bohužiaľ zmenu k lepšiemu to asi neprinieslo. Ale pridávam sa. Nesúhlasím so všetkým z vášho článku z drbnou ale základná myšlienka sa mi páči. Birdz zbožnujem a zaslúži si takýto pokus o záchranu
Vdaka Ronny. Ale aj my si uvedomujeme, že to je ako vyšie ktosi povedal "šťanie proti vetru", ale skúsime...
Tomáš: Nemali sme určite zapotrebu burcovať teba, aby si sa teraz do niečoho plašil a hnal. My sme len chceli dať najavo (aspoň tí čo majú taký pocit), že Birdz sa akosi mení.
Majú sčasti pravdu aj ľudia čo písali hore, viem, že byť skeptický v tejto veci je dosť rozumné, ale chýba mi ten starý dobrý Birdz. No, možno, že sme len s Drbnou sami (možno nie, lebo komenty k blogu vravia opak) kto má ten pocit.
Inak tešíme sa na Birdz 2, snád tam bude dosť adminov na to aby pseudoblogy s troma slovami nerobili "problémy"... =P
nonormal: ako tu tak sedim a citam si forum dospela som k jednemu rozhodnutiu.....mozno to pochopis ako akusi "zradu" lebo viem,slubila som,ale..... mam pocit, ze tym ze sa bude objavovat blog s tym ako nas to vsetko sere vela nedosiahneme.... a podla nazorov ktore sa vyskytuju aj tu- vo fore, aj v podobe komentov pod tymi ktorymi blogmi na margo tejto temy mam pocit, ze vacsina ludi nema potrebu tu nieco menit.... takze ti mozno dlzim jedno velke PREPAC, uvedomujem si ze ma mozno budes povazovat za pokrytca,ale nie nemenim nazor zo dna na den....mozno ma len napadlo ine riesenie....preco vlastne ty,a ludia ktorych blogy su tu povazovane za hodnotne ste prestali pisat a nechali ste priestor pre tych ktori pisu tie pseudoblogy?? chapem, mozno ste tym vsetkym znechuteni,ale takto to nevyriesite.....ked nebudete pisat vy, budu pisat len oni, a tym padom ta uroven klesne este hlbsie....chapes ako to myslim??? dufam ze aspon ciastocne a ze pochopis aj toto moje rozhodnutie....a najma dufam ze ty a tebe podobni uplne nezanevriete na pisanie a proste ostanete clenmi tejto vcelku fajn komunitky
No zaujmave "hnutie" sa tu vytvorilo. Pridat sa nepridam, uz le nz dovodu, ze nepatrim k "Veteranom" a som tu relativne kratko. Co sa tyka blogov, tak hm takzo povedat kam patrim :/ 3slove urcite nie su, ale tak isto to ine su rozkecavacky na A4 a pdobne (i ked to bude asi tym, ze ja toho vo vseobecnosti vela nenakecam). Tak ci onak kritiku som este nedostal (ano skryta reklama na tych par ehm blogov? ) Sry ze som teraz rejme OT, tak ci tak snaha sa ceni a tak ako to bolo to vyzera (apon pre mna) celkom fajn.
nevravim, ze ich mas prechadzat bez povsimnutia, s kludom vyjadri to co si o nich myslis bez akychkolvek servitok ver, ze aj mna to SERE.... ale pekne pis aj dalej tie tvoje krasne spovede fakt sa to dobre cita, neraz mi to vyludi usmev na tvari
Terezkazv: chápem ťa! V pohode, nemám nič proti tebe.
Okej... nech si píše kto chce čo chce... Nech mi sere na hlavu kto chce...
No pseudoblogy budem urážať tak či tak, pretože ma SERU! A toto je rubrika "nasralo ma"....
10. júla 2007 o 21:44 späť hore76289
ehm a tí pseudoblogeri začnú písať blogy o tom ako ich sere to že na nich ostatní nadávajú alebo sa nájde nejaký veľký zástanca slabších neskutočné že?
ale aj tak sa pridávam nech zgegnú na riť keď im chýba talent
noo..docela zaujimave.Ja tu tiez nesom dlho,ale myslim,ze pribuda viac ludi,co pisu blogy,ktore niesu take,ako by mali byt.Ale zas si osobne nemyslim,ze by nejako dobri bloggeri prestavali pisat. Ibaze 1 lepsi blog je viac ako 10 tych "pseudoblogov"...a tym padom tych 10 zaberie viac miesta a mame pocit akoby ludia prestavali pisat.Tiez ma to sere,ale neviem co by sa s tym dalo robit,mozeme o tom diskutovat,ale ludia sa musia aj tak uvedomit sami.A mozno niektori budu robit este napriek. A jednoznacne sa birdz neda porovnavat s pokecom,lebo toto je trochu o inom..
Navrhujem nasledujúce: asi nie som jediná, ktorá si všíma, že odpálkovávanie pseudoblogerov je bez účinkov a tak zmenme taktiku. nereagujme na ne a zamerajme sa na dobré blogy. podporme dobrých blogerov aby sme ich motivovali k dalsiemu písaniu aby vzrástol ich počet.
Lebo celá kopa kvalitných blogov má minimum komentov a necudujem sa, že niekto kto napíše niečo dobré stráca chuť pri pohlade na to, že má 1 koment.
imho ... kvalita blogu odzrkadluje aj kvalitu psychickeho rozpolozenia autora ale nejake automaticke funkcie na overenie kvality blogu uz pri pridani mame v hlave
Ako som si všimla, Ronny tu položila jeden veľmi zaujímavý nápad, ktorý by možno pomohol. Je síce pravda, že ma niekedy pseudoblogy tak neskutočne vytočia, že mám chuť ich okomentovať a neskutočne sarkasticky, ale tak čo máme robiť... jedine to ignorovať, to bude asi najlepšie...
2 Tomáš: Nabudúce ma nespomínaj prosím mimo kontextu, potom mám pocit, že som tu iný blogger ako tí ostatní a to nie je pravda
Revolúcia je pekná vec, len sa musí nájsť správna cesta si myslím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
revolucionári sú tí ktorí o tom vlastne ani nevedia tak mi tu prosím ťa neotŕčaj zadok povyšovanie neznášam, a aj reči o tom aký je birdz tak netrep blbosti a rob niečo pre to aby bolo lepšie týmto ho moc nezachraňuješ práve naopak podkopávaš verejnú mienku a podobné fórum tu už raz bolo
Ak si ma chcel uraziť,alebo zosmiešniť, žiaľ, musím ťa sklamať - nepodarilo sa!
Ale k veci: Neznášam hádky, hlavne nie tie "internetové chytačky za slovíčka", takže nebudem ti tu odpisovať, že v niektorých veciach s tebou nesúhlasím, lebo zase by tu pribudlo desať našich komentov, v ktorých by sme sa vzájomne osočovali a nemám záujem sa hádať! Som rád, že si pridal svoj komentár a určite nie si jediný, kto si myslí presne to čo aj ty. No, ked sa pozrieš na komentáre k tomu blogu určite si všimneš, že mnohým ľudom, nielen mne, sa zdá, že Birdz sa mení k horšiemu.
P.S.: Ak si si nevšimol v tom blogu tú našu revolúciu som dal do úvodzoviek, že "revolúcia" (to znamená, že je to myslené výsmešne - ironicky). Asi keby si čítal aj Drbnine blogy, pochopil by si, že jej štýl je dosť ironický a pochopil by si, že celá tá "revolúcia" je viacmenej výsmešne pomenovaná revolúciou. Ale myslíme to vážne!
Ale aj tak vdaka za komentár! A prosím ťa, nepíš mi tu teraz na mňa nejaké nadávky a hlúposti, lebo ja nemám chuť sa hádať. Povedal si svoj názor, ja som rád, že je tu a Maj sa, Adios amigos..
Tatianka: Nepreháňaj! Ale vďaka za podporu..
nemusíš mi toľko ďakovať a nečuduj sa že som reagoval práve takto drbnine blogy mám rád hoc práve ten som nečítal (nuda) lebo vlastne to nieje ani prvý či posledný blog ktorý hovorí o úrovni birdzu preto sa takýmto článkom vyhýbam, nemysli si že keď mám nick schizofrenik že musím každého poslať do všetkých možných otvorov takto reagujem iba na absorudné blogy či diskusie a táto sa medzi ne neradí.
sry ale fakt nejako neregistrujem tvoje blogy, ospravedlňujem sa...........
ja sám som sa radšej schoval pod inú identitu lebo tak mi nikto nemôže vynadať čo sa týka môjho vzhľadu či bydliska, a nechodia mi blbé RPčky. kto ma spozná spozná čo už
ale o tom som nechcel písať ( išlo len o to aby si si nemyslel že som tu len mesiac a dačo)
Len si uznaj trápiš sa pre úplnú somarinu, nič nenarobíš len rozvíriš vody, o to sa má starať "zaneprázdnený" tomáš, my máme písať blogy uzatvárať fóra a tváriť sa spokojene tých pozerov či nepríčetné detiská ktoré nám to tu kazia si jednoducho nevšímaj, pokiaľ má kto čítať tvoje blogy a máš tu dosť veľa kamarátov nieje sa o čom baviť.........a o chcel básnik povedať
koho chces vyburcovat? Tomasa? alebo inych z vedenia stranky? birdz nerobia pre peniaze, nemaju z toho nic, to co robia je ich dobra vola. davaju projektu tolko casu kolko mozu a ked nemozu nemame pravo im NIC vycitat.
ak si tu tak dlho ako pises, tak si si iste vsimol, ze na birdz sa za ten rok naozaj zmenila kvalita prejavu. ale uvazoval si nad tym, preco sa zmenila? co je dosledok?
za posledny rok sa birdz poctom uzivatelov rozrastol niekolko nasobne. jeho popularita rapidne stupa a teda rastie aj pocet menej kvalitnych prispevkov. vzdy tu boli, ale teraz je ich tolko, lebo je viac ludi co by ich tvorilo. viem ze ty nespamujes a ani nepises blbe blogy a som tomu uprimne rad. udrz si teda svoje renome ne stranke, lebo ten kto sti proti vetru zacne coskoro smrdiet a neostane mu nic ine nez zmenit nick...
a ešte raz k topicu, UŽ DO POONĎANIA PRESTAŇTE ZAKLADAŤ PODOBNÉ FÓRA!!!!
CO TO TREPES MOZNO MA PSYCHICKU VADU
nie každí ju musí mať čuš!!
Aj toto mi chýba (nielen mne) - kvalitné články v blogoch. Chápem, že z toho množstva ľudí, ktorí tu sú zaregistrovaní dokážu napísať fakt zaujímavé a kvalitné blogy, len zopár, ale je ich stále menej a menej. Takisto jedna z mojich skoro najobľúbenejších Sarah_whiteflower, neviem síce prečo, ale prestala písať tak často ako kedysi a nielen ona. Mohol by som pokračovať, ale vidím, že ty sa sa naladil na bojovú notu tak to nechám tak, lebo keby som chcel aj ja tak tiež nemám problém ťa niekam poslať, ale kašlem na to!
A neraz som šťal proti vetru...a žijem a ten ošťatý svetrík sa dá vyprať!
Takže žijte v mieri...
Ja som skutocne nepredpokladal, ze tu bude treba tak vela adminov, ako to teraz zacina vyzerat, BIRDZ bol stavany tak, ze mal mat konstatnu redakciu niekolkych ludi, prebuduvava sa aj preto, aby admini mohli mat viac urovni, aby mohli byt iba admini pre forum, iba admini pre blogy (kazdeho co ho bavi), teraz existuju iba admini na vsetko alebo na nic...
A ked sa to uz prebuduvava, tak sa pridavaju aj nove funkcie a bude to mat aj vynoveny dizajn a kedze niektore veci posledny polrok nevychadzali ako som predpokladal, tak si to odskakalo aj meskanie na novy BIRDZ (
ale k téme. Neviem či sa dá niečo dosiahnuť touto "revolúciou" aspon nie dovtedy, kým autori takýchto "blogov" s minimálnou estetickou hodnotou budú budiť taký záujem ako je to teraz. A okrem toho je tu už príliš veľa užívatelov a vyzerá to tak, že niektorí chcú vzbudiť pozornosť a to bezohľadu na to akým spôsobom.
Som skeptická pretože tieto neblogy kritizujeme viacerí už dlhšiu dobu a bohužiaľ zmenu k lepšiemu to asi neprinieslo. Ale pridávam sa. Nesúhlasím so všetkým z vášho článku z drbnou ale základná myšlienka sa mi páči. Birdz zbožnujem a zaslúži si takýto pokus o záchranu
Tomáš: Nemali sme určite zapotrebu burcovať teba, aby si sa teraz do niečoho plašil a hnal. My sme len chceli dať najavo (aspoň tí čo majú taký pocit), že Birdz sa akosi mení.
Majú sčasti pravdu aj ľudia čo písali hore, viem, že byť skeptický v tejto veci je dosť rozumné, ale chýba mi ten starý dobrý Birdz. No, možno, že sme len s Drbnou sami (možno nie, lebo komenty k blogu vravia opak) kto má ten pocit.
Inak tešíme sa na Birdz 2, snád tam bude dosť adminov na to aby pseudoblogy s troma slovami nerobili "problémy"... =P
No pseudoblogy budem urážať tak či tak, pretože ma SERU! A toto je rubrika "nasralo ma"....
10. júla 2007 o 21:44 späť hore76289
ehm a tí pseudoblogeri začnú písať blogy o tom ako ich sere to že na nich ostatní nadávajú alebo sa nájde nejaký veľký zástanca slabších neskutočné že?
ale aj tak sa pridávam nech zgegnú na riť keď im chýba talent
I keď neviem, či môje blogy sa považujú za kvalitné.
Lebo celá kopa kvalitných blogov má minimum komentov a necudujem sa, že niekto kto napíše niečo dobré stráca chuť pri pohlade na to, že má 1 koment.
2 Tomáš: Nabudúce ma nespomínaj prosím mimo kontextu, potom mám pocit, že som tu iný blogger ako tí ostatní a to nie je pravda
Revolúcia je pekná vec, len sa musí nájsť správna cesta si myslím...