Mačky síce nemám až tak obľúbené ako psov, ale ani psa by som nestrpel, aby mi spával v posteli. Posteľ by bola plná chlpov, hocikde by si ľahol, zdá sa mi to nehygienické.
@goldenbeach ja viem že tá pravdepodobnosť je malá, ale toto je taká moja fóbia asi a pritom som už s mačiatkami spala pár krát v posteli a vtedy mi to nevadilo ¯_(ツ)_/¯
určite by som nikdy v živote nepustila takéto zvieratko do postele
napr. ľúbim psov, ale ani psa by som v posteli nechcela a nechápem, že to ľudia vôbec robia asi tie zvieratká ľúbim málo alebo čo
Spávala som s ňou, kým som nemala dcéru, takto by sme sa ani jedna nevyspali, nakoľko s dcérou ešte zdieľam posteľ. ale v zásade mám rada, keď je mačka nablízku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A:
Bál/a by som sa (bojím sa) že ju v spánku zadlávim
Nebál/a by som sa (nebojím sa) sa že ju v spánku zadlávim
ale vacsinou ano. sama sa tak rozhodla,ze striedavo spava na parapete a mne pri nohach v noci
Nech je rad, ze ho mevyhadzujem z gauca
napr. ľúbim psov, ale ani psa by som v posteli nechcela a nechápem, že to ľudia vôbec robia asi tie zvieratká ľúbim málo alebo čo