Záleží, keď sú moc nepríjemné horúčavy, tak áno, väčšinou ale nie. Okrem toho, toto leto mi v byte vôbec nie je tak teplo ako som čakala, takže si neotváram na noc okno v spálni
@ruderenee@7 ja mám tiež mačku a bývame na siedmom posch. a každú noc dúfame, že nám nevyskočí ale je dosť naučená, že nesmie na tú parapetu a väčšinu noci teda ozaj prespinká na posteli alebo na zemi, no niekedy sa stane, že keď sme ešte hore tak vylieza na vonkajšiu parapetu a to keď zbadáme dostane takého zdrba, že strach a teda má rešpekt, no nie vždy to jedno okno v týchto teplách musí byť vždy otvorené, to by sa nedalo ozaj spať, tu je strašne horko a keby neni mačky tak otvárame dokorán na noc aj druhé velké okno tak, že by sme doslova spali pod ním, no to už sa fakt bojím kvôli mačke, nechávame len malé okno otvorené
Áno, keď je teplooo.
Len snúbenec je slabší kus a teda, keď začne uprostred noci pokašliavať, tak dám okno len na vetračku. Potom zas ja nemôžem spať, ako mi je teplo
Spime cely rok so zatvorenym oknom. Teplotu v izbe si regulujeme klimou (v lete) alebo radiatorom (v zime).
S tym ze pred spanim vecer otvorime okno dokoran aj na 2 hodiny, nech mame cerstvy vzduch.. a potom rano zase vyvetrame.
Nemam otvaratelne okno, mam dvere na balkon. A otvorene mam cez noc ale nie dokoran, otvorim a dam tam zarazku aby sa neprivreli. Nebyvam v betonovej jungli takze az tak horuco unas nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Len snúbenec je slabší kus a teda, keď začne uprostred noci pokašliavať, tak dám okno len na vetračku. Potom zas ja nemôžem spať, ako mi je teplo
S tym ze pred spanim vecer otvorime okno dokoran aj na 2 hodiny, nech mame cerstvy vzduch.. a potom rano zase vyvetrame.