Študuje niekto špeciálnu pedagogiku? Ak áno, prosím nejaké info o tom z pohľadu študenta.. myslíte si, že je to ťažká škola? alebo možno potom až ta práca.. a dá sa s tým potom aj niečo iné robiť ako učiť na školách? prosím napíšte mi.. Dík
neviem, mala som spolubývajúcu, musela veľa čítať, a potom vymýšľať hocijaké somarinky pre tie deti, bola úplne na nervy, ale to asi pri každej škole...no a čo ja viem, musíš mať vzťah k takým deťom, v triede ich máš určite menej ...mamka učí v takej škole, tiež príde niekedy domov vyčerpaná, ale dá sa to, podľa mňa
Študujem špeciálnu pedagogiku a nemyslím že je to nejak nezvládnuteľné. Všetko sa dá zvladnuť a prax záleži tiež v kde, všade je to iné keď chceš tak napíš TS napíšem viac.
ahoj, na špeciálnu pedagogiku chodila moja kamarátka a hovorila mi, že keď potrebovala pomoc s nejakou prácou, tak sa obracala na www.seminarkybezprace.sk, tak mas aspon tip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme