Pawlo speed painting nie je skoro nikdy zrychleny preto sa vola speed oni to nerobia myskou ale pouzivaju klavesove skratky a tablet preto ten obrazok tak supuju a kedze tie obrazky si predtym natrenovali niekolkokrat vedia uz skoro presne, kde co treba stlacit a behom niekolko sekund si vedia skopcit texturu hodit ju na spravne miesto, upravovat atd atd.
Akoze respekt lebo som uz videla typka jak to robil v skicari ale to videjko bolo podla mna riesene v photoshope no neviem Supa respekt aj tak
cauko,ja tiez robim taketo kreslenie,len kreslim to pomocou mysky(zatial),ale vyzera to ako keby som pouzil pero a tablet.Vyzera to skoro ako fotka,len neviem,ci sa tu moze hodit obrazok a nie len speed painting.
slzybolesti ....ak mas graficky program,trebars PHOTOSHOP a program Debut Video Capture Software na zaznamenavanie kreslenia mozes zacat kreslit. Ale dobre je mat aj tablet,t.j. podlozka na kreslenie a pero k tomu(da sa to kupit v obchode spolu). Cafff a nemas zaco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Akoze respekt lebo som uz videla typka jak to robil v skicari ale to videjko bolo podla mna riesene v photoshope no neviem Supa respekt aj tak