CAUTE CHCEL BY SOM SA TIMTO SPOSOBOM DOZVEDIET NIECO O SPERMOBANKACH ....CI AJ NA SLOVENSKU FUNGUJE NIECO TAKE AKO JE SPERMOBANKA CI TO JE LEN V ZAHRANICI???..........DAKUJEM
pocuj ty za spermie sa nepaita je to dar. dar pre tych ktory nemozu mat deti anpr ak je muz neplodny za to sa prachy nedavaju iba ak v spinavych veciach. nikto by ti nemal dat za taky humanny cin prachy.
ak dar tak dar a ak pytat prachy tak radsejnie. a jasne, ze existuju spermo banky tak ako aj darovanie vajecnikov
Hech. Na to treba mat ale vysoku školu. Veď kto by chcel mať glupe deti Ináč toto nie je výmysel neviem ale v minimálne jednom takomto zariadení to požadujú :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potencionalny darca?
ak dar tak dar a ak pytat prachy tak radsejnie. a jasne, ze existuju spermo banky tak ako aj darovanie vajecnikov
poterbujes najprv urobit vela testov, musis byt uplne v poriadku a potom ti za jeden "odber" daju liter
nemozes pred tym 2dni sexovat ani honit a da sa to myslim robit kazdych 7 dni iba raz, maximalne ale 10krat.
25 ze mliekaren... som zomrela..
mozem aj ja ist darovat spermie??
slubujem ze si nebudem dva dni honit