čo poviete na takyto skutocny hlas "hviezd" bez niekolkych zvukarou co okamzite upravuju jej hlas?.... konkretne Rihanna, Mariah Carey, Whitney Houston, Lady Gaga and Christina Aguilera.
najprv ide ich hlas v studiovom podani a potom ide hlas v sku
ttaak rihannu som nikdy neuznavala ako nejaku skvelu spevacku pesnicky ma sice dobre ale jej hlas nie je podla mna moc vynimocny,,,co spievala tu piesen hero to bolo hrozne to fakt....mariah carey myslim si ze tam zle nic nebolo....na jej hlase je ine to ze falzety ma fakt taje ze to nie kazdy dokaze....to na nej obdivujem...dalej whitney houston....to v tom ideu je uz urcite ked drogovala pretoze ona ma strasne nadherne vysky a jej pesnicky tomu dosvedcia....no a x-tina..akoze sorry ale to som len dostala nervy na to pretoze pre man je to nauzasnejsia spevacka sveta...ona ma nadherny silny hlas s vynimocnymi vyskami...dam sem jedno video a ked niekto povie ze nevie spievat tak to uz bude fail,,,pre mna je proste spevacka sveta...no a este am bola lady gaga to si myslim ze bolo v pohode...tot moj nazor..musela som sa vyjdxrit preoze hudba je moj zivot a spev takisto...milujem spievanie a hudbu!! a este to video s christinou,podla mna je uplne maximalne dokonale:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prve video co ma napadne :
hned druhe :
^_^
tento ich schova dopice uplne ako o instrumentalite ani netreba hovorit