neviem ci viem..este som sa nikoho nepytala a nazor kamaratok, ktorym som robila gitarovy doprovod nepocitam lebo to povedali len preto aby som sa necitila blbo, urcite
spievam nefalošne, aj som teraz cez prázdniny prvý krát spievala pred širšou verejnosťou v krčme s kapelou (ak nerátam folklór pred 10timi rokmi), ale podľa mňa mám absolútne nezaujímavý hlas, takže nerada tvrdím, že viem spievať.. nie je to len o tom, či vie človek intonovať
mám malý rozsah a spievam od "srdca" čiže zavíjam ujúkm ako sa mi len chce
ako decko som vedela pekne spievať...aj pár súťaží tých školských som dala.... ako viem spievať aj nefalošne...pokial je to v mojom rozsahu...a keď chcem....
Neviem spievať Ale spievam si stále Furt, každý deň Cez prázdniny, keď som bola doma, spievala som aspoň 2 hodiny denne Už na to nemám toľko času, ale spev milujem Kiežby som vedela spievať a bola speváčka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
celkom nefalosne fajn, ale nemam hlas na spev
Ďalšia vec na zozname .
ako decko som vedela pekne spievať...aj pár súťaží tých školských som dala.... ako viem spievať aj nefalošne...pokial je to v mojom rozsahu...a keď chcem....
a spievam si furt