Ahojte rada by som zistila, či viem spievať a chcela by som niekam poslať moju nahrávku do nejakej agentúry alebo niečo. iba pre názor. ak by mi povedali že mi to ide tak by som začala chodiť na spevácky krúžok, preto to chcem vedieť. neviete niekto
v mediach spievaju aj ludia, o ktorych mnohi povedia v pohode, ze nevedia spievat. takze zalezi na tom koho poznas...a ked chces vediet, ci vies spievat, chod na hudobnu v septembri, zus, talentovky, povedia ti, ci mas sluch a nadanie na spev...to je take najrychlejsie, otazka 10 minut...vsak to nie je daleko...zisti si, ako zacinaju skolsky rok, o ktorej je otvorene a zajdi na zus. to je este zadarmo, platis az hodiny.
@spacebound Nahraj sa pri speve, uploadni to na youtube...pošli link...a na základe referncií laického publika budeš hneď uzrozumená, ako na tom vlastne so svojim spievaním si Potom uvažuj o vyšších métach ako štúdia, atď.
v zuške ti vedia povedať, či vieš spievať-správne otvárať hrdlo a podobne, nikto ťa odtial nepošle preč s tým, že spievať nevieš... ak náhodou veci ako spievať s otvoreným hrdlom nebudeš vedieť, dá sa to naučiť, presne preto sa na ten spev chodí, tak tam kľudne behni
@spacebound No neviem či mám byť ja tá zlá ale intonácia - tak na tom by som porpacovala lebo toto je dosť zlé intonačne...hlas -počúvatelný, ale ak máš teda zaujem sa naučiť spievať zuška , tam ti povedia či je to problem sluchu alebo technický...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak nevedel som, ze to treba poslat nieco naspievane do agentury a oni ti povedia, ci vies spievat
za mojej "ery" to bolo tak ,ze sme chodili na hudobnu a tam nam to pedagogovia ozrejmili velice rychlo. do agentury posielaj fotky svoje radsej
jebem na to ty kks -.-
@sadistrom too late for roses
inak veeď, postni to tu, či sa hanbíš?
ale neviem preco, ale aj mna hned ako prvy o precitani tohoto fora napadol pan Habera ...
Potom by som asi co najviac spievala.
Na zus by sa mi urcite uz nechcelo chodit...
Ale v ramci pripravy na prijimacky by to bolo asi vhodne...
@topanocka
@nataly
@riaa