Ahojte, viem že je toto fórum je asi dosť trápne ale už som zúfalá. Ide o to, že by som sa strašne chcela stať speváčkou. Baví ma to už od detstva,Je to vlastne asi to jediné, čo ma baví. Ludia,ktorí ma počuli spievať vravia, že je to úžasné a že by som s
a najbližší ti mnohokrát povedia že daná vec je fajn, aj keď je ich názor čisto zdanlivý - teda, pokiaľ nemáš mamu, ktorá ti narovinu povie, že je to úplne príšerne/fajn
ako chces byt spevacka ked nedokazes prijat ze ta nie kazdy bude mat rad? najdi si kapelu a koncertuje normalne po kluboch to je lepsi napad ako nejaka uzasna talentova sutaz
určite sa nato nevybodni je dobre že máš takuto zalubu aj kebyže živiť sa tým nebudeš , ale nikto ti nezakazuje súťažiť prihlasiť sa na kružky, do zborov, možno aj nejaku tu kapelu neskor. Takže len smelo do toho, sa mi páči ked vidím že ešte títo mladí maju koníčky. A ked sa prihlásiš do nejakej tej zušky tam ti skor poradia kadial sa uberať.
úprimne.. keď chceš byť speváčkou, tak ako chceš vystupovať pred ľuďmi, keď máš strach vkročiť čo i len na konkurz nejakej podradnej súťaže? ... A aj kebyže tam neuspeješ, ani to ešte nemusí znamenať, že nemáš talent.... ale neradím ti, že teraz musíš ísť do nejakej talentovky... profesionálnou speváčkou sa môžeš stať aj tak ako ten ehm Bíber .... daj videá na youtube
Hlavne si trénuj ten prejav a výstup pred ľuďmi Keď máte nejakú rodinnú akciu doma, tak pred nimi vystupuj... aby si získala sebavedomie ... neviem ale rozhodne sa nikdy nevzdávaj... držať svojho sna za každých okolností je základ každého úspechu
Nechod do ziadnej talentovej sutaze, zacni chodit na hodiny spevu a najdi si kapelu alebo nieco take S tremou si nerob starosti, to ma kazdy a da sa to prekonat...
ako chceš byť speváčkou keď sa bojíš vystúpiť pred ľudí ? chod do X Factor Slovensko ale vážne, mala by si ísť do nejakej súťaže keď ťa to baví a ostatný hovoria že si dobrá...to že ťa niektorý nebudú mať radi to si nevšímaj vždy sa nájdu hateri alebo sa nahraj na youtube a uvidíš čo si o tebe ľudia budú myslieť
Šanca tu bola ak si chcela skúsiť talentovú súťaž.
A myslím si že je dosť ťažke sa presadiť ako speváčka ak chceš aby si bola hravaná.
A ak chceš spievať na zábavách tak to skús cez inzerát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
však prekonať strach musíš, nerozumiem akú radu, odpoveď si chcela, kde je otázka ani nič
JUST FUCKING DO IT!
Hlavne si trénuj ten prejav a výstup pred ľuďmi Keď máte nejakú rodinnú akciu doma, tak pred nimi vystupuj... aby si získala sebavedomie ... neviem ale rozhodne sa nikdy nevzdávaj... držať svojho sna za každých okolností je základ každého úspechu
Keď ho spravíš môžeš si ho sama pozrieť a podľa toho sa rozhodneš či ho tam chceš hodiť alebo nie
Alebo aj na viackrát ho dať a potom si z toho vybrať
Skús nejakú oblúbenú pesničku alebo tak ... len to nevzdaj
A myslím si že je dosť ťažke sa presadiť ako speváčka ak chceš aby si bola hravaná.
A ak chceš spievať na zábavách tak to skús cez inzerát.