Ako Zistím či viem spievať? Poradte mi prosím .... Spolužiaci pred ktorými som spievala na hudobnej (aj učiteľ) hovoria že viem spievať ale ja im nejako neverím Dá sa to nejako? ...
@simona667 natrenuj si to najskor na ludovkach s jednoduchou melodiou a hádam sa budeš počut, tak ja sa napriklad počujem ked spievam falošne ale tak trenujem a celkom som sa od malička naučil aj v FS som jednu dobu vystupoval
Som v školskom zbore(spievame ľudovky) ale spochybnila ma jedna vec mali sme isť na sútaž spievali sme každý sám po slohe išla som na rad ja zaspievala som a učiteľ povedal ideš strašne som sa tešila ale potom sme skúšali dalej a povedal niečo mi nesedí ešte raz túto vedu z drobnej fialky ... a už som išla preč bolo to strašne nízko
tomi mightysheep viem spievať podľa nôt na 85% takže asi ano nwm
to musis predsa pocut, ci vies spievat, ako si myslis, ze sa spevaci triafaju do spravnych tonov ak nie podla sluchu? spevak musi pocut, ci zaspieval ton spravne alebo falosne...
Nahraj sa na mobil a posli nahravku ludom ktorych nepoznas natolko, aby ti klamali, ze ti to ide ak nahodou nie. Tak to zistis najlepsie, no mala by si to v prvom rade sama pocut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tomi mightysheep viem spievať podľa nôt na 85% takže asi ano nwm