Dá sa naučiť spievať? Pretože ja neviem, netuším či viem spievať, väčšin mi hovorí, že áno, niektorí zase nie... ževraj by som mal k niekomu chodiť a tak Dík
no ak nemas sluch a nevies odhadnut, ci aspon trosku vies spievat, co sa tyka intonacie tak.. O_o
ak mas hudobne ucho, tak napriklad spravne dychanie, a technika sa da docela velmi dobre naucit, ale cit a to ucho ti treba prirodzene, inak to bude len daka mechanika
Teta spievala v zbore niekoľko rokov a tvrdí, že sa dá (resp. že keď s tým prestala, už to znie otrasne, čiže to musí fungovať aj naopak . Tak asi do určitej miery hej, hoci ja mám pocit, že sa to nenaučím nikdy . Ale tak čo, hlavne, že sa zabávame!
Ale keby si k niekomu chodil, tak prečo nie? Za peniaze sa všetko dá !
Asi ťa sklamem, ale nedá sa to. Keby to išlo, snažil by sa o to každý. Keď hráš odmalička na hud. nástroji, tak sa ti určité veci môžu dostať do ucha, ale inač nie je šanca. Aj keby si cvičila a spievala s korepetítorom, tak to nebude žiadna sláva...
A ďalšia vec je narodiť sa s hlasom... Mať hudobný sluch je samozrejme nevyhnutné
Tiež som bola doteraz presvedčená,že keď sa s tým nenarodíš,tak sa to nenaučíš,ale!-> Minule som bola na jednom koncerte a ako predskokani tam bola jedna taká divadelná skupina. Jedna z hlavných speváčok bola moja kamoška z detstva!!! Len som oči vyočila čo?? ona vie spievať. Úplne zreteľne si pamätám,že vždy chcela byť v speváčkou,ale tak škriekala,že sa to nedalo počúvať.
Neskôr sme sa o tom bavili a povedala,že roky driny a cvičenia je dopomohli k tomuto hlasu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak mas hudobne ucho, tak napriklad spravne dychanie, a technika sa da docela velmi dobre naucit, ale cit a to ucho ti treba prirodzene, inak to bude len daka mechanika
Ale keby si k niekomu chodil, tak prečo nie? Za peniaze sa všetko dá !
A ďalšia vec je narodiť sa s hlasom... Mať hudobný sluch je samozrejme nevyhnutné
Neskôr sme sa o tom bavili a povedala,že roky driny a cvičenia je dopomohli k tomuto hlasu.
Takže ti radím,že to skús,možno sa prekvapíš