Ale ja naozaj NEVIEM spievať učiteľka na základke ma na hudobnej preskakovala, doma to mám oficiálne zakázane a vlastne to mám oficiálne zakázané u každého, kto to VYTIE niekedy počul (ale mne to v hlave znie
ak vyslovene ze nemas hudobny sluch tak ti len tak z neba nespadne.. a potom sa nebudes pocut ci spievas/nespievas falosne a teda dovolim si tvrdit ze sa to naucit neda pokial clovek na to nema aspon zakladne vlohy
No ak vôbec nemáš hudobný sluch, tak obávam sa že ťažko lebo tebe to síce v hlave môže znieť pekne, ale ak sa nebudeš triafať do tónov, ktoré tam majú byť, tak neviem neviem
Ale som na tom veľmi podobne... sluch síce mám, ale tragédia je to aj tak
No neviem ..Môj kamoš nevie absolutne spievať a začal kvôli tomu chodiť na hodiny spevu ..chodí tam už asi rok a stále to isté škriekanie falošné ..Ale to je len jeden prípad ktorý poznám .. Ale skôr by som sa priklonil k tomu že sa to dá naučiť..Preto aj existujú doučovatelia ..len u niekoho to trvá možno dlhšie..u niekoho kratšie..
obavam sa ze mna by si ziadny ucitel nezobral vsak by mu to ohrozilo zdravie
(uz duplom s mojou teoriou-cim hlasnejsie spievam tym viac ma to bavi
@hoperpohroma ja neviem ci ho nemam ja som to usudila z toho ze ked som pozerala daku superstar tak sa mi obcas stalo ze sa mi zdalo ze jeeeej ako ten pekne spieva a porota ho vysmiala a bol v hviezdnej rote este aj
Jasné, že by si sa mohla naučiť spievať (sám chodím na spev a spievam) Ja som tiež nemal bohvieaký hudobný sluch ale ono sa ti to všetko vytrénuje Treba začať ale chodiť normálne na spev k učitelovi ktorý to bude kontrolovať a pomáhať ti doladzovať. Hocikto sa môže naučiť spievať pokial nie je hluchý A stavím sa že určite niesi úplne hudobne hluchá
no, @0 ma celkom vystihuje, (len mi nikto tak priamo nepovedal, nech to nerobím), takže vďaka všetkým ostatným komentujúcim za potvrdenie mojich úvah, že to už veĺmi napraviť nepôjde
(P.S: nešiel by v tomto prípade aspoň nejaký growl? bársaký grindový, kde sú tak tri tóny maximálne by bohate stačil
mala som dlhsiu dobu takeho strasne muzikalneho frajera-metalistu (dal mi do ruky asi vsetky hudobne nastroje ktore objavil a kazdy mi po 10 minutach zhrozeneho vyrazu odobral s tym ze to pre mna asi nebude hlavne ked som kazdych 5 sekund dvihala hlavu- to bolo pekne nie? no a aj to sa ma skusal naucit ale neslo mi to zacala som sa drhnut vzdy
@11 ale zase je pravda ze viem pekne vrieskat to by som sa mohla niekde uplatnit
obycajne ked zvresknem niekde na koncerte tak zrazu ludia stichu a zacnu sa obzerat alebo mi nadavat ale mozno by to bolo v nejakom gorgoroth-style bande efektne
@najivna ja som minule prišla za sorayou, nech ma ide učiť na klavíri, s tým, že refrén z medveďku daj labku predsa už viem, tak že budem excelovať aspoň v tom, a zistila som, že som bola úplne mimo rytmu... pokusy s drumbľou boli také, že ja som bola presvedčená o tom, že ej každému jasné, čo hrám a... nebolo
ja ani vrieskať neviem iba výskať, aj to ma musí dačo naplašiť, myslíš, že s tým nájdem uplatnenie?
@mielikki@savu 69,4 kurva 0.6 a mala by som normal performance!!!
@sitic (to mas podla toho co je v aute? nvm ci je to sytic alebo sitic lebo v ucebnici je raz tak raz tak ale neviem aj tak co to je stavim sa ze nespievas
@najivna hej podla toho ale mna to napadlo vtedy v suvislosti s nasou kosackou a hej mas pravdu ja nespievam ja tyranizujem tym co by malo byt spevom. vianocny zvoncek som vyhral asi len kvoli tomu aby som uz isiel niekam dpc aj s mojim skriekanim
@najivna taka spevacka sutaz kde spievas koledy a podobne sracky. ako maly som sa jej zucastnil ani nevim preco som musel byt sfetovany ci co a zazrakom som to vyhral nepocul som ostatnych zucastnenych spievat ale museli byt hrozni ked som bol sampionom
podla mna sa to da, len ti to asi pride uplne smiesne... ale musis zacat uplne pomalicky... ja neviem... zobrat si flautu, alebo neaky hudobny nastroj ak mas doma, a zahrat na nom jeden ton, a potom sa pokusit trafit ten ton spevom... ked to nepojde, tak ist hlasom hore dolu, az ho najdes, a potom ho skusis trafit znovu... potom o ton hore, dolu, a tak podobne... neskor neake jednoduche pesnicky, kde je len par tonov (kohutik jaraby ma 4 tony iba) a hlavne aby si ich trafila... tu nejde o farbu hlasu, cit a podobne drobnosti Ide o to, aby si ako tak trafila ton, lebo to je to hlavne, co treba zmenit v tvojom pripade
Ahoj,Ja som si myslela že neviem spievať lebo som vždy doma spievala uplne do bludu no ked som sa prihlasila na spev a tam mi učitelka povedala že mam hudobny sluch tak som bola strašne štastna a začala som chapat čo som robila zle chodim tam zatial len asi týžden ale celkom dosť som pokročila čiže podla mna sa to da naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale som na tom veľmi podobne... sluch síce mám, ale tragédia je to aj tak
(uz duplom s mojou teoriou-cim hlasnejsie spievam tym viac ma to bavi
@hoperpohroma ja neviem ci ho nemam ja som to usudila z toho ze ked som pozerala daku superstar tak sa mi obcas stalo ze sa mi zdalo ze jeeeej ako ten pekne spieva a porota ho vysmiala a bol v hviezdnej rote este aj
radsej nie
(P.S: nešiel by v tomto prípade aspoň nejaký growl? bársaký grindový, kde sú tak tri tóny maximálne by bohate stačil
mala som dlhsiu dobu takeho strasne muzikalneho frajera-metalistu (dal mi do ruky asi vsetky hudobne nastroje ktore objavil a kazdy mi po 10 minutach zhrozeneho vyrazu odobral s tym ze to pre mna asi nebude hlavne ked som kazdych 5 sekund dvihala hlavu- to bolo pekne nie? no a aj to sa ma skusal naucit ale neslo mi to zacala som sa drhnut vzdy
obycajne ked zvresknem niekde na koncerte tak zrazu ludia stichu a zacnu sa obzerat alebo mi nadavat ale mozno by to bolo v nejakom gorgoroth-style bande efektne
ja ani vrieskať neviem iba výskať, aj to ma musí dačo naplašiť, myslíš, že s tým nájdem uplatnenie?
ja nemam ani rytmus ani nic
hmmm zalezi od toho ako vysoko
kebyze sa naucis tak vysoko ze ta budu pocut uz len psy isto by sa to dalo nejako zurocit hladanie stratenych milacikov a podobne
ja som si tu minule robila ten test na hudobný sluch a ešte pár percent dole a mala by som možnosť vážna porucha sluchu/problémy s pamäťou
až tak zas nie :/
tu máš ten test..v strede stránky
@sitic (to mas podla toho co je v aute? nvm ci je to sytic alebo sitic lebo v ucebnici je raz tak raz tak ale neviem aj tak co to je stavim sa ze nespievas
ked som to raz spomenula tomu muzikalnemu frajerovi ktoreho som raz uz spominala tak sa rozplakal od smiechu
jedinykrat som ho videla sa tak hrozne smiat. vtedy