Spevá do SlipKnoT revival (a vy debili uz sem nepiste inac zavolam DJ vas domlati svine
Pop prvé henti somári debilný spianvy dementi co furt komentuju jaj nikgdy zvas nebude kapela atd vy us pakujte do riti a hlada ssa spevak ktory by vedel spievat slipknot aj dobre screamovat aj DJ som dneska spoznal a seriozak iba ked mu to povim vas dom
Ja sa v tejto hudbe veľmi nevyznám a skupinu poznám akurát tak, že ju občas spomínajú kamaráti... ale donedávna som bol v tom, že Slipknot ako skupina ešte existuje. Alebo už sa rozpadli/umreli?
@metalboy10 si len jedno ubohe decko co si mysli ze je cool ked pise ako kreten a pozna nejakeho chalana co si mysli ze je DJ.tvaris sa ako velky macher ale pre mna si len dalsia spina na podrazke...
ale nie... beriem spät...určite z vás bude revival a budete strašn slávny viem si predstaviť ako budeš poskytovať aj rozhovory do telky metalboy slová tvoja mater a piča určite privítajú všetci fanušici tvrdej hudby a 15 ročného pcdj puga sa tak budú všetci báť že na festy nebude chodiť hrávať Slipknot ale vy
@metalboy10 nerob zacinam sa bat. A teraz fakt, ty si ale dobry trapko ked sa naucis poriadne po slovensky tak potom mozes zakladat skupiny a kludne toho svojho pitbula posli tesim sa s pozdravom karatehusky. ADRESA: Severná 22, Moldava nad Bodvou, to je pri Kosiciach. Tesim sa!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
aha to je silna logika (ach)
hustý si jak hnačka kámo...
Mimochodom, už sa vám hlásili do vašej SlipKnot kapely aj takí ktorí Slipknot nevedeli spievať?
help me
@etelnair ja mám Mattiho
@admin zmaz toto radsej
Najobľúbenejšia časť (cudzieho) tela: ud
niak sa nám to tu ohrieva
SO, NE - zatvorené (*volať len cez deň
KOKOTKOOOO
a ten tvoj DJ nech mi vyfčí lofas celý jak ho mám
Facebook: Mám Visoké Yq
Chceš aj telefón?
Viem že sa to nerobí,ale..
0910 154 335
moje telo žiada vzrušenie
Mimochodom,O2,prešiel som z T-mobile
alebo si dosraný zavolať? že si ťa vystopujem podla čísla? A všetko poviem pani Babinčákovej?
PROSÍM NECH MI TEN KOKOTKO ZAVOLÁÁ
Číslo na zmrdíka:0940731618
» www.youtube.com/watch?feature=p... Tu je zmrdík za bubnami
Ak do 10 minút neodpíšeš na SMS,začnem konať
a čakaj odomňa do 2 hodín telefonát
Mimochodom,aj ostatný mu niečo pekné pošlite
» pokec.azet.sk/metalboy10/foto...
BACHA NA GENGSTRA DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD