Ahojte
Chcela by som vás poprosiť či by ste mi sem napísali nejaký pseudonym ( ako Rihanna, Celeste Buckingham ......) ale po anglicky chcela by som začať spievat anglicke piesne mám aj vlastné ale nechcem ísť do sveta so svojim vlastným menom
vďaka
Odoslalo to skor ako som dopisal.
Chcel som dalej napisat ze ak by som ja spieval tak urcite chcem svoje meno co si vymyslim SÁM. Ale kedze ty nie si ja, tak... neviem ci je to anglicke, ale napriklad Rulley, Gingoar, hocico
@Darkestangel ja viem ale ja mám blbe meno predstáv si že si niekde v amerike a picujez meno Petra Balážová Čo ta napadne no asi nieje od tiel a ja chcem zapatdnut tak skrz to
Najskôr by si mala niečo naspievať, alebo niekomu zaspievať, aby ťa ohodnotil a nevymýšľala si to meno zbytočne neber to ofenzívne, ale keď vidím Superstar a podobné projekty a ľudí, kt. tam bez hanby idú so súverénnym pocitom, pričom aj hluchému musí byť jasné, že spievať nevedia...
tak potom si vyber niečo sama, možno niečo čo ťa vystihuje alebo za tým bude nejaký príbeh, predstav si, že si slávna a v rozhovore sa ťa pýtajú, prečo používaš dané umelecké meno a ty povieš, že si založila fórum na Birdzy a tam ti ho poradili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Chcel som dalej napisat ze ak by som ja spieval tak urcite chcem svoje meno co si vymyslim SÁM. Ale kedze ty nie si ja, tak... neviem ci je to anglicke, ale napriklad Rulley, Gingoar, hocico