z praktického hľadiska hej... ľahšie sa mi prekladajú anglické texty ako švédske, fínske a nórske ale ak by mali niečo v rodnom, tak nemám nič proti predsalem národná identita
podľa mňa nie každý jazyk je na hudbu "stavaný"... a angličtina je istota, nehovoriac o väčšej šanci na globálny úspech...
každopádne nemám nič proti, keď sa spieva vo vlastnom jazyku... jediné čo ma fakt irituje je striedanie angličtiny a slovenčiny pomaly za každou vetou a lá Misha / Dara Rolins :/ proste trapas...
No, môj osobný názor je, že Slovenčina nieje jazyk úplne stavaný na všetky druhy spevu. Ak by som robil niekedy metalovú hudbu, tak slovenčina vyznie komicky. Okrem toho preferujem angličtinu aj kvôli tomu, že pri slovenských pesničkách mi znie horšie hlas.
no podla man to je na p**u spievat po anglicky ked je nekdo slovak,, nemam nic proti tomu ked zil alebo zije v anglicky hovoriacej krajine a spieva anglicky ale inac kazdy by mal po svojom spievat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
každopádne nemám nič proti, keď sa spieva vo vlastnom jazyku... jediné čo ma fakt irituje je striedanie angličtiny a slovenčiny pomaly za každou vetou a lá Misha / Dara Rolins :/ proste trapas...