Potrebujem poradit ohladom vycistenia monitara. Mam LCD monitor ale cely je spinavy od tych malych musiek, ktore mi vecer sadali na monitor a ja som ich od nervov rozmliazdil na obrazovke. Jak to mam vycistit? Aj som si kupil handru ze "specialne" na LCD
jasné... hoď do vane a osprchuj (pridaj trocha Jari alebo Puru) To sa nepýtaš vážne, že? Ale ak náhodou, tak stačí aj navlhčená handra alebo si kúp napr. SOLID ( spray - LCD & TV Screen Cleaner)
@salora keby ze to nemyslim vazne tak sa nesierim so zakladanim diskusie..doteraz som fical na starej klasike. meter na meter co mala ktory som som umyval zahradnou hadicou
@10@rischo - vieš ako, jeden nikdy nevie - tu sa zakladajú iné hovadiny... Mno ako som napísal, pokojne ho môžeš očistiť navlhčenou handričkou, môžeš použiť spray na čistenie okuliarov alebo si kúp ten SOLID, používam ho a je super... resp. v každom obchode s PC alebo elektronikou (alebo papiernictve) kúpiš niečo na čistenie LCD obrazoviek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
len aby ta voda všade nezatiekla