Málokedy .. Som v škole, na tréningu, vonku ... Ale ak je to myslené cez víkend resp. voľné dni tak ani vtedy nie. Príde mi to ako stráta času, vyspím sa cez noc a keď je vonku slnko ako teraz tak by som ani nezaspala Stáva sa mi to maximálne párkrát do roka, keď som chorá
keď mám raz za čas poobedie kedy si môžem dovoliť ten luxus, že sa zvalím k telke a nemusím nič robiť, tak zaspím skoro vždy... obvykle pri doktorovi Housovi a potom nikdy neviem ako ten diel skončil
Doma určite nie, ale ked som na intráku, tak spím normálnych osem hodín v noci ale vždy si cez obedovp prestávku schrupnem a niekedy aj normálne po škole nuž, vyčerpávajúca škola :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To som čitala niekte...
posledné dva roky som čoraz unavenejšia a takmer každý deň si poobede pospím..aj teraz ma to ťahá
ale jedno obdobie, keď som bývala stále unavená, som tak spávala takmer každý deň po škole..