MNe je strašné zima na nohy a ruky vždy, takže spím asi tak dva mesiace, nanajvýš tri bez ponožiek... Aj to keď je chladnejšie (búrky a tak) tak v ponožtičkách
môže byť vonku aj -15, môžem mať úplne ľadové nohy, ale v ponožkách by som nezaspal...fakt sa to nedá, skúšal som pár krát ale po 10 minútach išli hneď dole
Neznášam mať ponožky na nohách, najradšej mám bosé nohy, ale keď ich mám tak len preto, že som na ne zabudla; bolo by dosť nevkusné chodiť v šľapkách po škole bez ponožiek; alebo keď je mi cez zimu chladno na nohy.
mala som fazu v mojom zivote, ked som nezaspala s ponozkami, teraz uz nezaspim bez ponoziek... mam suche nohy a ked citim ako sa ta sucha koza trie o plachtu je taky hnusny, tak teraz nezaspim bez ponoziek
nikdy! ble! aj ked chodim domov na sever a tam je teda o hodne chladnejsie ako tu v BA, ponozky si pro forma dam ked zaspavam ale do hodiny su dole lebo sa furt budem prehadzovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
síce nechápem túto súvislosť ale proste bez neho spím v ponožkách
neni väčšej drzosti od chlapa ak si pri súloži nechá na nohách smradliaky a hodinky ......filip
inak nie
však môžeš tymi hodinkami poškrábať babu pri sexe, či?.............filip
brrr nemam rada ten pocit spat s ponozkami