Mate niekedy chut len tak vypadnut na urcite miesto kde je vsetko zahalene do uplneho ticha a kde sa da pozrovat napriklad aj taky "spln mesiaca" ? Ak ano tak kde ?
urcite ano... a to kde by mi bolo jedno...hlavne ze tam bude ticho...spln...moja laska aaaa keby este take azúrove more a krásna cistá piesocnatá pláž...prázdna taak to by bolo super
Presne tak..Ticho a krasny mesiac na oblohe ktory sa na mna usmieva a pozera...Ja idem akura dnes do chorvatska cize tam bude taky mesiac dufam...a tam je more a ticho a a plaz...
tak niekedy urcite ano ... niekde dalekoo lezat na piesocnatej plaazi ... pozorovat spln mesiaca, pocuuvat sum mora a kedy tam pri mne bol niekto kto by mi sepkal do ucha ako ma miluje
Mám neuveriteľnú chuť na niečo také... Najmä som si spomenula na noc na zrúcanine hradu Branč... Je odtiaľ nádherný výhľad, dá sa sedieť na hradbách... Ešte keby v tú noc bolo teplejšie, keby som to mala bez toho zvukového doprovodu ktorý liezol na nervy nielen mne a keby to mohla byť romantika vo dvojici...
Milujem spln Mesiaca..aj hodiny a hodiny by som sa dokázala pozerať..a ešte tak niekde v Grécku..nad morom krásny Mesiac..hrdo na seba hľadí v odraze mora..všade počuť len cvrčky a cikády..jemné vlnky narážajú na pláž..a ja tam niekde uprostred toho sedím a hľadím Boh vie kam...aaach jaaj nadhera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov