@3 je dost mozne ze je to kvoli tomu, ze pocas splnu byva viac mesacneho svetla- a kedze sa to deje len raz do mesiaca tak na to ludske telo nie je uplne zvyknute a preto sa ti moze zle spat... hlavne ak mas okna natocene tak ze ti do izby to svetlo rovno pada, proste nedostatok melatoninu alebo melaninu... teraz neviem ktory presne je za to zodpovedny
Trochu odbocim - jej Hlohovec ..dufam,ze nebudem za to oznacena za dementnu
A v pripade,ze mas zastrete zaluzie ti zle moze byt aj preto,lebo telo je vystavene pocas splnu vplyvu uplne protichodnych energii,Slnka a mesiaca..Je to take vysvetlenie na nic, ale snaha bola
No pripadá mi celkom zaujímavé, že súčasťou všeobecného povzdychu je číselko označujúce môj príspevok ...
hlody sú síce irelevantné, čo sa týka priamo otázky, ale nejak príliš podceňuješ odreagovanie sa a odľahčenie diskusie ... Priam blúdim k smerom k myšlienkam, či ty nie si náhodou mních
ja som zenskeho pohlavia ..A keby si cital diskusiu, mozno ta napadne ze len navazujem na to predchadzajuce vysvetlenie o svetle ..A teraz nechapem co sem pleties mesto,ved hovorim,ze to bolo len tak mimo
výmenný pobyt? ahááááá, máš nejakú tam známosť? je to Gordy? ten je rpasa, ne ver mu, a ak je to Alec, tak na toho zabudni, ten pretiahne aj hlávkový šalát, a Voloďa je len môj
veru hej vezmem, je t o láska čistá a voňavá z hovie n stvorrená, takže sa dohodneme..alemusíš zobrať ty dakoho,lebo jeden bude chýbať, za voloďu, kto sa pridá? tužidlo, ty by si mohol, lebo už ti určite chýba všetká tá fazuľková hovnatosť
uff, kde ja teraz nájdem niekoho vhodného? zasraných zasranov z môjho okolia brať odmietam! takže pokiaľ sa Tužidlo dobrovoľne neprihlási, asi budeš musieť ponechať Voloďu na svojom pôvodnom mieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@3 je dost mozne ze je to kvoli tomu, ze pocas splnu byva viac mesacneho svetla- a kedze sa to deje len raz do mesiaca tak na to ludske telo nie je uplne zvyknute a preto sa ti moze zle spat... hlavne ak mas okna natocene tak ze ti do izby to svetlo rovno pada, proste nedostatok melatoninu alebo melaninu... teraz neviem ktory presne je za to zodpovedny
Hej, 18 rokov to má a robí si srandu?
Tss, také fakt len do klobás ...
Môžem sa ťa trúfalo spýtať na základe čoho posudzuješ demenciu?
Vidíš dva hlody v štýle humoru, ktorý mi sedí a z toho si schopný toto usudzovať?
Nie je to ozaj príliš odvážne?
Ale vidim dva hlody, ktore su v tejto diskusii absolutne irelevantne a neposuvaju ju vpred
A v pripade,ze mas zastrete zaluzie ti zle moze byt aj preto,lebo telo je vystavene pocas splnu vplyvu uplne protichodnych energii,Slnka a mesiaca..Je to take vysvetlenie na nic, ale snaha bola
No pripadá mi celkom zaujímavé, že súčasťou všeobecného povzdychu je číselko označujúce môj príspevok ...
hlody sú síce irelevantné, čo sa týka priamo otázky, ale nejak príliš podceňuješ odreagovanie sa a odľahčenie diskusie ... Priam blúdim k smerom k myšlienkam, či ty nie si náhodou mních
Sám píšeš, že je z Hlohovca, tak aký vplyv na ňu má zastreté Zálužie?
Ked uz, tak aspon hlody zo stipkou humoru a nie, mnich nie som, neslusi mi to v sukni
Keď už tak hlody SO štipkou humoru A ako sa vraví všetko s mierou a zatiaľ nechcem, aby všetkým explodovali bránice
Máš pravdu, som paranoidný ... Tvoje mníšstvo by totiž nevysvetľovalo nechuť k irónii ...
Odkiaľ ale potom pochádza?
Ale vieš, ako tu vidím slová o emancipácii žien a ignorantstve mužov voči ženám tak radšej z prevencie prestávam rozlišovať pohlavie.
Som totiž veľmi vypočítavý a v prípade ženského povstania by som nerád zomrel ako zástanca patriarchálneho systému.
A prečo vyslobodzovať?
Nie je ti tam vari dobre?
# 17 - a ako sa to da ?
mne je tam dobre, ale rada by som uzrela aj iné svety, ale dobre,
keĎ nikto ma nevyslobodí, tak vám pošlem list s hovienkami
Pohľadnicu z bobkovej pláže pri mori plnom sračky?
Keď vyrastieš pochopíš ;-DD
pošlem vám taký suvenír, a k tomu big grg
No to nebude problém nájsť, či už exkrementové mazivo, lubrikant, alebo make-up pre opálenejšie dievčiny ...
Keď nieto s kým tak to býva ťažké ...
tikalalok sa pýtal už, značí že si overuje, čo ho môže tam čakať...takže mám nádej?
k téme, aby s anepobedalo, ja nemám problémy, lebo mňa taký osud akoremusa lupina nepostihol
či tí tvoji hovnivalskí rytieri by nesúhlasili?
Asi ťa pohrýzla autorka témy ...