Jo, pri dverách som sa išla zblázniť a tvárila som sa že "nieee, nedávajte ma do tohto ústavu".. sedela som tam potom 45min a som zničená, zdrtená a unavená.... welcome to 3rd class
niekto povedal že máme na treťom na konci tak som sa tešila že z toho chodenia po schodoch schudnem a máme triedu vedľa tej ktorú sme mali minulý rok
mihálikovú sme mali na deják, mali sme ju strašne radi a dali nám paulíkovú ona bude skúšať, pomoc. mihálikovú keď sme stretli na chodbe tak mala slzy v očiach že jej dali preč jej oblúbenú triedu
a my máme každý rok telesnú 3x (ach) vy nie? a povedali že tento rok už fakt bude len 2x a aha... a ešte k tomu nultá a s jurčákovou, tá si bude zase zapisovať kedy máme krámy a vážiť nás či sme nepribrali
@jessiqa fúha. napríklad nechápem prečo sú vedľa nás druháci, keď to vždy bývalo inak.
tak to ti verím, ja by som umrela smútkom keby mi mihálikovú dajú preč . my jedine máme kováčikovú aj na matiku aj fyziku a telesnú s triednou akože, nechápem kde jej na to dali kompetencie, ale tak dobre.
a telesnú nemáme 3x, len pondelok 0tú (a potom 1. voľnú a zákaz vyjsť z areálu školy) a stredu 1.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tešila som sa že budeme mať triedu na 3 poschodí.
tešila som sa že budeme mať super rozvrh (ako každý tvrdil "v septime budete končievať piatou, parádička")
tešila som sa na novú spolužiačku a na profesorov
nakoniec s nami vydrbali, vymenili nám najobľúbenejšiu profesorku a 3x do týždňa máme mať NULTÚ telesnú! :´( toto iba naša škola môže, že?
a kde máte triedu?
akú profesorku?
a prečo preboha telesná 3x?
ja, človek čo si dal úplne odveci semináre mám super rozvrh
niekto povedal že máme na treťom na konci tak som sa tešila že z toho chodenia po schodoch schudnem a máme triedu vedľa tej ktorú sme mali minulý rok
mihálikovú sme mali na deják, mali sme ju strašne radi a dali nám paulíkovú ona bude skúšať, pomoc. mihálikovú keď sme stretli na chodbe tak mala slzy v očiach že jej dali preč jej oblúbenú triedu
a my máme každý rok telesnú 3x (ach) vy nie? a povedali že tento rok už fakt bude len 2x a aha... a ešte k tomu nultá a s jurčákovou, tá si bude zase zapisovať kedy máme krámy a vážiť nás či sme nepribrali
vy to máte ako? a aké máš semináre?
tak to ti verím, ja by som umrela smútkom keby mi mihálikovú dajú preč . my jedine máme kováčikovú aj na matiku aj fyziku a telesnú s triednou akože, nechápem kde jej na to dali kompetencie, ale tak dobre.
a telesnú nemáme 3x, len pondelok 0tú (a potom 1. voľnú a zákaz vyjsť z areálu školy) a stredu 1.
A semináre mám dejepis noska a geo, a ty?
my sme si mohli dať len 2 semináre a jeden musela byť konverzácia
nosku a franinu