zaujimave. aj na sebe som obcas badal, ze ak som o niecom vopred vedel, o to viac ma pribeh zaujimal a chcel som sa dozvediet, ako k tomu doslo a preco a podobne
@waagbistritz69 samozrejme že kazia, ale pri tých "bežných" príbehoch to často nie je príliš podstatné. ale také že film ktorého príbeh stojí a padá na prvom prekvapivom zvrate, a oni ten zvrat prezradia V TRAILERI!!!, to ma vie nasrať...
@laurikaaa Spoiler....to nie je len ozdoba auta Pozri si anime...čo poradil spiralfaust "Seitokai Yakuindomo...aj s cz titulkami to je sa nasmeješ jak nikdy...
vedela som, že Werther na konci umrie a nepokazilo mi to zážitok
hrala som BW/BW2 s tým, že som vedela, čo sa stane, a nepokazilo mi to zážitok
ak by som hrala OFF s tým, že viem, čo sa stane, pokazilo by mi to zážitok
ak by som čítala nejakú detektívku a vedela, kto je vrah, pokazilo by mi to zážitok
ak je to niečo, kde ide o zažitie toho celého deja a nestojí to celé na rozuzlení, tak nejaké prezradenie nič nepokazí. Ak dej stojí na momente prekvapenia, tak to pokazí. Takže naozaj závisí od konkrétneho príbehu
@midnight BW sú hry pokémon piatej generácie, kde je zápletka pomerne dosť podstatná pre dej (ale nejako mi neprekážalo, keď som vopred vedela, čo sa stane) a označuje to obe varianty hry, Black a White
OFF je francúzska hra, robená cez nejaký RPG maker či čo, ale dosť dobrá, rozpísala som sa o tom tu » www.birdz.sk/webka/mielikki/... (ak ti nevadí reklama na samú seba, ale nechce sa mi opakovať
@midnight Nehanbím! Len nejako som už podvedome v tom, že si ma tu aj tak všetci spájajú s pokémonmi, tak im to dopne
(Čo je asi blbosť takto bez kontextu, ale o trištvrte na jednu, či kedy som to písala, sa nedá predpokladať, že budem predpokladať, že to ľuďom nedôjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neznasam to
ďakujem pani baelishovej za tento super gif
Inak tak, ako @midnight napísal - pri bežných veciach to až tak nevadí, ale ak to je nejaký špecifický zvrat na ktorom stojí celý film/kniha...
vedela som, že Werther na konci umrie a nepokazilo mi to zážitok
hrala som BW/BW2 s tým, že som vedela, čo sa stane, a nepokazilo mi to zážitok
ak by som hrala OFF s tým, že viem, čo sa stane, pokazilo by mi to zážitok
ak by som čítala nejakú detektívku a vedela, kto je vrah, pokazilo by mi to zážitok
ak je to niečo, kde ide o zažitie toho celého deja a nestojí to celé na rozuzlení, tak nejaké prezradenie nič nepokazí. Ak dej stojí na momente prekvapenia, tak to pokazí. Takže naozaj závisí od konkrétneho príbehu
OFF je francúzska hra, robená cez nejaký RPG maker či čo, ale dosť dobrá, rozpísala som sa o tom tu » www.birdz.sk/webka/mielikki/...
(ak ti nevadí reklama na samú seba, ale nechce sa mi opakovať
1. nevadí
2. šak napíšem normálne že pokémon b/w, či sa za to oficiálne hanbíš?
(Čo je asi blbosť takto bez kontextu, ale o trištvrte na jednu, či kedy som to písala, sa nedá predpokladať, že budem predpokladať, že to ľuďom nedôjde