Čo by ste zlepšili na svojom internáte? Čo vám najviac znepríjemňuje pobyt na internátoch? Keby ste mali možnosť niečo zmeniť, čo by to bolo? Ako ste spokojný napr. s dostupnosťou MHD zastávky, aktivitami v areáli internátu? Napíšte čokolvek vás napadne :
Mne napadne ze by bolo urcite fajn keby sa ludia zo spolocnej chodby zdravia ( ako napriklad so susedmi v cinziaku ). Inak by som prijal sprchovy kut namiesto tej polovane co tam mame, platime viac nez dost (ako 2izbovy byt na slovensku) a myslim ze by sme aj viac mali dostat
MHD zastavka je v pohode, 5 minut aj s cakanim na vytah Mozno by som dal dalej ten bar co mam pod oknami, pretoze pocuvat erasmacov ( napr. spanielov ), mas pocit ze ich tam je 20 pri jednom stole a pritom su tam traja.. no a ked je plny bar (ach)
mne je to uplne u prdele, staci mi postel, eletricka zasufka na notas a rychly net.. setky 3 mam, cize ostatne I dont give a fuck co sa deje, su mi u prdele bary party zurky aj podobne picoviny
ja som spokojný, no stačilo by mi, keby nechodili domovničky po chodbách a nenačúvali za dverami, či sa tam náhodou nepije...je moja vec, čo tam robím a pokiaľ neničím majetok, tak sa do toho nemajú čo starať...keď zničím, zaplatím...
no u nas nabytok tiez nie je bohvieco ale to je mi v podstate jedno..skor mi vadi ze sme tam traja..cize nikdy nie som tam sama a nemam svoj priestor..a nemozem si tam volat erasmakov
byvam na stredoskolskom intraku a za tie roky si tu z neho vedenie spravilo ubytovnu pre robotnikov a vodicov, keby som tu mohol nieco zmenit tak to , aby tu bolo viacej mladych ludi a nejake tie chodbovice a nie ako keby tu skapal pes ... ostal iba napis pri vytahoch, ze Domov mladeze WTF ...
Síce je to pre vysokoškolákov , ale aj na našom stredoškolskom by sa toho dalo vela zmenit hlavne nové oknaa!! inač všetko v pohode internátny život by som nemenila vobec
sranda so mnou vraj je, spolocensky clovek niesom, oblubeny ako u koho.. u tych co ma poznaju ano, u inych nie.. ludom neverim, mnohi ma sklamali, tak teraz hadzem vsetkych novych do jedneho vreca.. nehovoriac o tom ze nemam prachy na rozhadzovanie a na nete pri filmoch alebo hrach sa zabavim ovela lacnejsie nez vonku pri cenach 1,5€ za 3 deci koly..
moj intrák? no, ubytko v pohode, len ma štve to, že po celej škole sa nám vedel spraviť net normálny, že až kukám aký je dobrý, lebo sťahujem stráášne rýchlo a pritom je ešte dalších minimálne 200 ľudí na tom internete plus minimálne 20 percent niečo aj z sťahuje a šlape to. ale na intráku sa nevie urobiť ani to, aby šiel normálne aspon na tej sprostej chodbe keď už na izbách.
dostupnosť k spojom? dalekooooo 25 minút cesty, ale to je daň za to že to máme 5 minút do centra mesta. to ma nejak neserie.
prvé mesiace ma štvalo to, že o jedenástej chodila nočná vychovávatelka po izbách "kontrolovať" pričom na to absolútne nemá právo a bolo to nanajvýš otravné ked v izbe bolo ticho, vypnuté svetlá ale ona musela ísť aj tak "kontrolovať"- pritom večierku máme 21.30 a potom už máme mať kľud a nie aby nejaká striga chodila otravovať a najmä keď už nie sme 15 ročný sopláci, ale ľudia čo majú 18, vlastný rozum a pred maturitou- ale to sa našťastie vyriešilo, stačilo aby sme sa viacerí ozvali a už striga dostala vyhrážku že ak sa znova budeme sťažovať poletí
Vypadava mi net tak to ma celkom stve, a spolubyvajuci mi nie uplne sadol od tohoto semestra, bol som zvyknuty na viacej spolocenskych jedincov, takze sa na izbe snazim zdriavat co najmenej...
do byvania zabezpeceneho skolou sa budem stahovat az v septembri, ale aj keby som dostala najmensiu izbu co tam je, alebo by to tam vyzeralo iba spolovice tak dobre ako na fotke, aj tak budem ako student byvat stokrat lepsie ako vy vsetci na internatoch dokopy
mám takých károv oproti že by som ich .. jak možu nehať dvere na izbe v ktorej smrdi jakeby tam dačo zemrelo, cely deň otvorene a človek ktory okolo prejde sa ide ultimatne zgrcať. šak fuj ty kokos. nehovoriac o ich hudobnom repertoári. a hlúpych rečiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
MHD zastavka je v pohode, 5 minut aj s cakanim na vytah Mozno by som dal dalej ten bar co mam pod oknami, pretoze pocuvat erasmacov ( napr. spanielov ), mas pocit ze ich tam je 20 pri jednom stole a pritom su tam traja.. no a ked je plny bar (ach)
chcela by som sprchu pre menej než 20 ľudí a nesúložiacich susedov alebo aspoň hrubšiu stenu
dostupnosť k spojom? dalekooooo 25 minút cesty, ale to je daň za to že to máme 5 minút do centra mesta. to ma nejak neserie.
prvé mesiace ma štvalo to, že o jedenástej chodila nočná vychovávatelka po izbách "kontrolovať" pričom na to absolútne nemá právo a bolo to nanajvýš otravné ked v izbe bolo ticho, vypnuté svetlá ale ona musela ísť aj tak "kontrolovať"- pritom večierku máme 21.30 a potom už máme mať kľud a nie aby nejaká striga chodila otravovať a najmä keď už nie sme 15 ročný sopláci, ale ľudia čo majú 18, vlastný rozum a pred maturitou- ale to sa našťastie vyriešilo, stačilo aby sme sa viacerí ozvali a už striga dostala vyhrážku že ak sa znova budeme sťažovať poletí
mám takých károv oproti že by som ich .. jak možu nehať dvere na izbe v ktorej smrdi jakeby tam dačo zemrelo, cely deň otvorene a človek ktory okolo prejde sa ide ultimatne zgrcať. šak fuj ty kokos. nehovoriac o ich hudobnom repertoári. a hlúpych rečiach.
no a este bz nemuseli ludia taky bordel v kuchynkach nechavat, inac som spokojna
supr posteľ, super kamošov (niektorých), chladnička tam je
wifi,vychovávateľky celkom spoko Krčma 5m od Intráku čo viac si človek môže priať?