ktora vlastne vyhrala? .. ja som tam mala kamosku, ale popravde som uuuplne zabudla na tak "zavaznu a neuveristelne zaujmavu" sutaz .. ale ticho, nikto je to neprezradte!!
@mm47 - ááá áno, našla som si fotky, áno je to ona, áno poznám ju...je z PO.. krásna je..svojím spôsobom.. máme ju vycapenú na jednej bytovke, každé ráno po ceste do školy ju môžem skúmať..
hej, jednotka bola najkrajšia. kriste pane ale to je dosť nanič, že dve blondíny sú tam a akurát jedna vyhrá. nemôžem sa zbaviť pocitu, že niekto z porotcov má rád blonďavé kundy
Nenávidím takéto súťaže, je to také vyhadzovanie penazí že až..a chorí môžu v nemocniciach sprepáčením pokapať, lebo "nie je" peňazí na prístroje, lieky a neviem čo všetko..
kebyže to nezadre nejaký trapko v rádiu, tak o tom ani neviem. čiže nemám šajnu, aké ženy tam boli (ako vyzerali) a tým pádom ani neviem ako vyzerá víťazka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A miss universe si predstavujem nejako takto:
Ani jeden...